שלום ,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ,
    אבי
    25/08/2008

אני מתאמן באופן סדיר יותר משנה וכעת , אני מתכנן נסיעה לחו"ל למשך כחודשיים . השהייה שלי בחו"ל תהיה באזורים די נידחים כך שהסיכוי שיהיה שם משקולות או מכוני כושר אפסיים דבר שדי מגביר את החשש שלי שכ העבודה הקשה שהשקעתי תרד לטמיון . ולכן רציתי דעת אילו תרגילים אוכל לעשות על מנת לשמור על כושר גופני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ,

הוספת תגובה

• שמע שנייה

גיא...
    25/08/2008

גם דוד שלי נסע לדרום אמריקה ולא עסק בחדר כושר ואו באופניים הספורט שהוא הכי אוהב. הקיצור הוא שכר אופניים שמה ועשה טיולים . בקשר לכושר. כמובן שכיבות סמיכה , כפיפות בטן , סקוואט , עליות מתח[תמצא איזה עמוד] ומקבילים[גם תמצא עמוד] ויש עוד תרגילים תשאל את ענת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי

ענת פלדמן
    25/08/2008

יפה אמר גיא [תודה גיא ] חשוב מאד במקביל לשמור על התזונה שלך. מקומות חדשים, רחוק מהמאכלים המוכרים יכול לתת אותותיו מבחינת האוכל שלנו וגם כאן שווה "להיזהר".
    הליכות [טיולים], ריצות, אופניים. במקביל כל התרגילים ה"קלאסיים" שעובדים כנגד משקל הגוף שלנו לאו דווקא משקלים.
    קח בחשבון ויכול להיות שסדר היום הלא שגרתי והמרחק מחדר הכושר יורידו מעט במסה. כשאתה חוזר לעניינים מהר מאד גם תחזור ל"גיזרה" . זה לא יהיה כמו המאמץ ההתחלתי שלך אלא כמעט מיד הגוף יחזור לעצמו
    נסיעה מהנה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו