ענת שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת שאלה
    גיא...
    25/08/2008

היי . בגלל שאני לא רוצה לשמור תזונה רק לאכול הרבה ולהיות גדול . אבל כמובן לא להיות שמן כאילו אני ישחה , יעשה אופניים , אולי ירוץ. אז האם אני יגדל ולא יהיה שמן . כאילו אני יהיה גדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת שאלה

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    25/08/2008

את אותה כמות קלוריות אתה יכול לאכול גם עם דברים בריאים יותר. למשל : פיתה אפשר מקמח מלא או לחם דגנים. או לחמניה - מרכיבים יותר מזינים. אורז - שיהיה חום. מרגרינה להחליף בגבינה, או אפילו ריבה או טחינה [הגולמית מצוינת] ככה אתה שומר על התזונה וממשיך לגדול במקביל ולתת לגוף שלך דברים מזינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז שנייה

גיא...
    25/08/2008

אני עכשיו יחשוב על הדברים ויכין לי "תפריט" קיצור אורז חום אני לא אוהב אז אני ישאר עם האורז הלבן. אז אני יחשוב שנייה. ארוחת בוקר: ארוחת 10: ארוחת צהריים: ארוחת אחרי שחייה: ארוחה אחרי אימון ביתי: ארוחת ערב: ענת בגלל שאני לא יודע איך לבנות את התפריט האם את יכולה להגיד לי מה כדאי לשים בכל אחת מהקטגוריות??? ואת יכולה להגיד הרבה אוכל כי המטרה היא להשמין. תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיאקוש

ענת פלדמן
    25/08/2008

תציץ בבקשה באתר שלי, בניתי שם תפריט עם בערך 2000 קלוריות, לבנים, תוכל מעט להגדיל כמויות בכל קטגוריה ולצאת עם הרבה קלוריות. זה מופיע בטיפים לתזונה. אורז חום ? צריך להתרגל לטעם אבל אפשר גם להכין אותו טעים או לקנות סוג טעים יותר. הגרגרים הארוכים יותר טובים יותר, מבשלים עם מעט שמן זית וכפית אבקת מרק עוף [שווה לחפש ללא מונוסודיום גלוטומט] קינואה זה מצוין, [נחשב לחלבון] ואפשר לבשל באותה צורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו