ענת ממש חייב עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת ממש חייב עזרה
    גיא...
    25/08/2008

אני עכשיו יחשוב על הדברים ויכין לי "תפריט" קיצור אורז חום אני לא אוהב אז אני ישאר עם האורז הלבן. אז אני יחשוב שנייה. ארוחת בוקר: חביתה מ-2 ביצים+2לחם+קפה ארוחת 10: 3 לחמניות : אחת עם טחינה גולמית ופסטרמה והשניים האחרות עם טונה ומיונז. ארוחת צהריים: פסטה+בשר[בשר כלשהו: עוף,קבב,מה שיש.]+ טחינה בצד. ארוחה אחרי שחייה: ארוחה אחרי אימון ביתי: ארוחת ערב: ענת בכל השאר לא ידעתי מה לשים! אשמח אם תתקני אותי אם גם לא שמתי אוכל טוב גם בראשונים! אשמח לקבל ממך עצות לגבי התפריט שלי ומה לשים בו ואת יכולה להגיד הרבה אוכל כי המטרה היא להשמין. תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת ממש חייב עזרה

הוספת תגובה

• לא ראית את התשובה שלי מקודם?

ענת פלדמן
    25/08/2008

תציץ בבקשה באתר שלי, בניתי שם תפריט עם בערך 2000 קלוריות, לבנים, תוכל מעט להגדיל כמויות בכל קטגוריה ולצאת עם הרבה קלוריות. זה מופיע בטיפים לתזונה. אורז חום ? צריך להתרגל לטעם אבל אפשר גם להכין אותו טעים או לקנות סוג טעים יותר. הגרגרים הארוכים יותר טובים יותר, מבשלים עם מעט שמן זית וכפית אבקת מרק עוף [שווה לחפש ללא מונוסודיום גלוטומט] קינואה זה מצוין, [נחשב לחלבון] ואפשר לבשל באותה צורה.

ארוחה אחרי שחיה יכולה להיות פירות. אחרי אימון ביתי תפו"א, קוטג', ירקות. ו... גם ארוחת ערב?
    זה נראה בסדר, הלחמניות מקמח לבן ואני לא כל כך ממליצה אבל זה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו