LEG MAGIC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• LEG MAGIC
    אלינה
    25/08/2008

שלום אני רוצה לרכוש את המכשיר LEG MAGIC שהסרטון בטלויזה דרך אגב מאוד משכנע האם הוא באמת עוזר לירידה במשקל וחיטוב הגוף? לא תמיד יש כוח לנעול נעלי ספורט וללכת לצעדה לכן חשבתי לרכוש אותו האם יש המלצות עליו? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    LEG MAGIC

הוספת תגובה

• אלינה

ענת פלדמן
    25/08/2008

אני מכירה את המכשיר, הוא הולך חזק מאד בארה"ב. בשילוב עם תזונה נכונה ופעילות אירובית נוספת [כן, כנראה אין מנוס מלשים נעלי ספורט. גם כשאת עובדת עליו אגב]. הוא עושה את העבודה. אם את מסוגלת להתמיד, להוסיף תרגילים נוספים לכל השרירים בגוף [על מנת לשמר את האיזון] וכמובן אם יש לך את הכסף לשים על זה - אז למה לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ענת

אלינה
    25/08/2008

תודה על התשובה לה הבנתי איך אפשר להוסיף עוד תרגילים מאחר והמכשיר עושה רק פעולה בסיסית אחת הרגלים מוזזות הצידה וזהו. ואם אני אתאמו עליו ברגליים יחפות האם זו בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    25/08/2008

זה בדיוק העניין. המכשיר עושה רק פעולה אחת ויותר מזה עובד בעצם רק על הירכיים. התכוונתי להוסיף עוד תרגילים לשרירים נוספים בגוף. סליחה אם זה לא היה ברור.
    אני אוהבת לעשות פעילות כם נעליים, זה מחזיק ומגן על כף הרגל. אני מניחה שאין בעיה לעשות בלי נעליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנו יבואני של מוצר זה בישראל

יעקב
    23/01/2009

מתגובות לקוחות לשנו, אכן מתברר שהוא עושה את העבודה
    פרטים נוספים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו