אימון חיטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון חיטוב
    חיילצ'יק
    25/08/2008

שלום (משום מה נעלמה ההודעה שכתבתי לכן אני כותב שוב ) הינני מתאמן כשנתיים עם משקולות ומשקל עצמי(שכיבות סמיכה מתח וכו') משקלי:73 גובה 1.73 גיל 21 בכל יום אני עובד על שריר אחד כשעה מספר תרגילים כאשר כל תרגיל כולל 4 סטים 12 חזרות דקה מנוחה בין בסטים הגוף נראה טוב אך אינו מספק אותי מבחינת חיטוב (אני משלב תזונה ואירובי) חוששני שאימון לשריר פעם בשבוע אינה מספיקה ונראה לי ש4 סטים 12 חזרות גם לא מביא תוצאות כיצד עליי לבנות תכנית כאשר אימון לשריר מסויים הוא שעה ? וזה רק אנאירובי ברשותי :100 ק"ג ומוטות (כך שאני יכול לשחק עם המשקלים) מוט לדחיקה וספת כושר בעלת 4 שיפועים חיובים מוט W ,פולי עליון בנוסף האם זה טוב אירובי ישר לפני אניארובי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון חיטוב

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    25/08/2008

נראה שאתה מצוייד בצורה מושלמת, יש לך את הזמן והמוטיבציה לפעילות ורק צריך "פיין טיונינג" לנושא האימון.
    לפני שנתחיל: כן, אפשר אירובי לפני אנאירובי. אני אפילו אוהבת כי ככה הגוף מתחמם נפלא לפעילות. בתנאי שאתה אוכל נכון לפני, ובמהלך האימון מחזיר לעצמך אנרגיה זמינה [אפילו משקה ספורט יכול לעזור].
    לעניין המשקולות: נראה לי יותר נבון לעבוד בכל אימון על כמה קבוצות שריר [בבחינת ABC - תכנית שהחברה פה נתנו דוגמאות שלה מספר פעמים, שווה לחפור בפורום או באינטרנט - יש דוגמאות לתכניות אימון שכאלה.] מנוחה של שבוע מאימון כוח על קבוצת שרירים מסויימת אכן מאבדת את ה"מומנטום" שמתחיל להיבנות וחבל. אז טוב שאתה שם לב לזה ומוכן לשנות.
    היה נחמד לברר את אחוזי השומן שלך, אשמח לשמוע מה התזונה שלך בעיקר לפני ואחרי האימון. אגב בדיקת אחוזי שומן לפי מחשבונים שנמצאים באינטרנט [לא יכולה להפנות במסגרת זו לאתרים מתחרים אבל זה שם]
    עדכן אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון

ליאור
    29/08/2008

כמאמן כושר אינני מסכים עם תוכנית המתרכזת בשריר 1 בכל אימון. בשיטה כזו יש מספר רב של מגרעות והחשש שתעשה נזק לעצמך. תוכנית אימון המשלבת כל אימון קבוצת שרירים, שריר גדול + שריר קטן הינה מומלצת. ממליץ לך להעזר במדריך מוסמך ע"מ לבנות תוכנית ראויה המתאימה לנתוניך ולזמן העומד לרשותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאור

ענת פלדמן
    29/08/2008

כן, כמו שאמרתי. חיילצ'יק יקר, חיים נתן דוגמא של תכנית האימונים שלו, שאכן משלב כמה קבוצות שריר. אתה יכול להעזר בדוגמא שלו. ולהמשיך לשאול, אנחנו לשרותך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו