שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    חסוי
    26/08/2008

שלום, אני מתאמן הרבה בעיקר בתרגילים בסיסים כגון ריצה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה. ברצוני לקבל מראה יותר גדול ומנופח (אך לא מוגזם) תוכלו להמליץ לי על תוכנית אימונים שתספק את דרישותי. נ.ב. אני בן 14 ושוקל כ-45 קילו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• היי

חיים
    26/08/2008

אחי אם אתה רוצה לגדול הכי טוב זה להתחיל לאכול ובכמויות ואגב מה הגובה שלך כי אתה ממש רזה לגילך. אם אתה רוצה לעלות במקשל ולהתנפח (לעלות במסה) פשוט תאכל הרבה ובריא ותתאמן חזה 3-4 פעמים בשבוע מתח,סקוואט עם משקל גוף,מכרעיים,שכיבות שמיכה רחב,שכיבות שמיכה יהלום,כפיפות בטן,כפיפות מרפקים ואני ממליץ לך או לקנות משקולות לבית או להירשם לחדר כושר. אני אישית מתאמן בבית אם 2 מוטות קטנים ו35 ק"ג פלטות כי אין באפשרותי להירשם לחדר כושר (מבחינה כלכלית) ויש לי תוצאות פשוט יפות אז תעשה מה שאתה חושב ומה שיהיה נוח לך ותתאמן חזק ובלי ריצות כי בסוף אתה תיעלם בלי להעליב, אני בגיל שלך 1.82 שוקל 70 ק"ג ולא להגזים אם מספר החזרות בין 8-15 וכרגע תעשה 3 סטים לכל תרגיל, תחפש גם תוכניות באינטרנט ופשוט תתאים אותם לצרכים שלך ולמה שאתה מסוגל לעשות ופשוט תתאמן ככה אני עשיתי כמובן שיש המון תרגילים שאי אפשר לעשות בבית אז אני מחפה על זה אם תרגילים שונים שאני יכול לעשות. תאכל הרבה תישן ותגדל תאמין לי! בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חיים

חסוי
    26/08/2008

תודה רבה על העזרה..אתה יכול להמליץ לי על תוכנית אימונים טובה כי אני לא מוצא באינטרנט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ

חיים
    26/08/2008

הנה תוכנית אימונים למתחילים אם היא קלה מדי אז תנסה להוסיף דברים או לשנות אותה בשבילך
    ושוב אני ממליץ לעבוד איתה אם משקל כדי ליצור התנגדות יותר חזקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיים וחסוי

ענת פלדמן
    26/08/2008

חסוי יקר קיבלת יופי של הכוונה כשלא הייתי כאן. תודה חיים.
    חיים - אנחנו לא יכולים לתת קישורים לאתרים מתחרים. אשמח מאד אם תרשום לו את תכנית האימונים שלך,
    תודות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו