ענת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת?
    חיים
    28/08/2008

נגמר לי הטונה ואני יחדש את האספקה רק בעוד 3 ימים אז רציתי לדעת מה אפשר לאכול אחרי אימון שיהיה טוב בערך כמו הטונה? חשבתי על כוס חלב ביחד אם 30 גרם שיבולת שועל, 30 גרם סובין, 20 גרם גרנולה מה את אומרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת?

הוספת תגובה

• הי !

ענת פלדמן
    28/08/2008

מה היית אוכל עם הטונה? מה שרשמת בשביל לאכול אחרי אימון הוא מצוין, יש לך יוגורט בבית? או קוטג'? או גבינה צהובה? זה גם טוב. ביצה למשל [אם לא אכלת בבוקר]. בסה"כ מה שרשמת זה שילוב יפה של חלבונים ופחממות טובות ... בתאבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

חיים
    28/08/2008

בדרך- כלל הייתי אוכל קופסת טונה ובערך 3 כפות קוטג' עכשיו חשבתי לאכול משהו שהכנתי לקחתי שקית גרנולה שקית שיבולת שועל ושקית סובין ושפכתי הכל לקופסא גדולה ועירבבתי וכל פעם שאני רוצה קורנפלקס אז אני אוכל את זה גם טעים וגם יש בזה 3 סוגים של דגנים בריאים. כי בכל זאת צריך לגוון קצת מדי פעם זה מעצבן לאכול במשך חודשיים טונה וקוטג'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוון זה טוב

ענת פלדמן
    29/08/2008

תראה רק שיש לך גם חלבון וגם פחממה לסוף האימון. הכי חשוב זה לא להיות ברוטינה משעממת מבחינת האוכל. לשמור על העקרונות ולגוון בתוכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

חיים
    29/08/2008

ענת אני די מבולבל מצד אחד אני חולה על כדורגל ככה שאני משחק בערך 4 ימים בשבוע לפני שהתחלתי להתאמן הייתי משחק כל יום 2-3 שעות בערך ככה שכושר סיבולת כוח ורגליים חזקות תמיד היו לי מגיל קטן (בלי להשוויץ) ועכשיו זה די מעצבן! מצד אחד האימונים שאני לא רוצה להזניח ומצד אחד אני רוצה לצאת אם חברים לשחק אז מה עושים כי עכשיו בתקופת הלימודים אני מניח שמבחינת אוכל יהיה לי יותר קל כי זה יותר קל לסדר את לוח הזמנים כי בעיקרון חוזרים לשגרה אבל מבחינת האימונים זה קשה לימודים בערך עד 1:30 או 2 אני בא הביתה אוכל ארוחה טובה עושה שיעורים (לא תמיד) ואז בדרך כלל הייתי יוצא ככה בסביבות 5 לשחק כדורגל אם חברים עד 8-9 (לא כל הזמן הזה שיחקנו אלא גם טיילנו צחקנו וכל זה) אז עכשיו רציתי לדעת אם זה נשמע לך בסדר אחרי האוכל לנוח שעה וחצי ואז להתאמן ולצאת לשחק כדורגל כמובן שלפעמים אני יוותר על זה כי בכל זאת אם הרבה כדורגל יהיה קשה לעלות במשקל אני חושב שאני יצא אחרי כל אימון חוץ מאימון רגליים כי יהיה לי קשה מאוד אז אני ישאר בבית לנוח חשבתי לצאת 3 פעמים בשבוע ביחד אם האימונים ובימים שאין אימונים לצאת לפעמים איזה יום או יומיים. מה את אומרת? יש לך עצות לסידור הזמן כי עד עכשיו היה לי הרבה זמן בגלל החופש (אימונים בבוקר וחברים בערב לא בעיה אבל עכשיו זה קשה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציעה

ענת פלדמן
    29/08/2008

שבלי פאניקה. תראה איך יסתדר לך הזמן. בהדרגה אתה נכנס לשגרה חדשה ולא כדאי כבר עכשיו לפתח דאגות ולהטעין את ראשך בתסריטים שליליים. זה טוב שאתה מודע לשינוי, וההצעות שאתה מעלה הן טובות. כדורגל זה מעולה והכי טוב - שאתה אוהב את זה. וזה עם החברים !
    אני פה, בוא נראה איך מתחיל השבוע ונתכנן הכל ביחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב!

חיים
    30/08/2008

ושוב עזרת לי כרגיל תודה לך את מלכה! ועכשיו יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי, הקוביות מתחילות להיעלם ואין לי מושג מה לעשות כי הבטן שלי חזקה אבל לא רואים את הקוביות כמו שראו בעבר לפני שלוש חודשים בערך למרות שאני עכשיו על אחוז שומן יותר נמוך אני חושב שזה בגלל שבחודשיים האלו השקעתי יותר בגב בחזה ובזרועות את הבטן לקחתי בתור בונוס כזה מה את ממליצה לי לעשות כי אני מרגיש שאם אני מתחיל להשקיע בשריר כלשהו (כמובן שאני משקיע בההכל אבל לפעמים צריך לתת דגש לשרירים חלשים יותר) אז איזשהו שריר תמיד יירד למרות שאני עובד על כל הגוף אבל בזמן האחרון עבדתי פחות על הבטן ואני מניח שכאן מקור הבעיה וזה די קשה לשלב את הבטן באימונים נגיד באימון חזה זה ממש כייף לא יודע אני מרגיש כייף כזה לעשות בטן אבל נגיד באימון רגליים שהחלטתי לעשות בו בטן זה די קשה כי עדיין יש יותר עייפות וגם כשעושים כפיפות בטן הרגליים עובדות (כופפי הירך אני חושב משהו כזה) ויש לך אולי תרגילים שיכולים לחזק לי ממש את הבטן בצורה שאני אוכל לראות את הקוביות גם במצב רגיל כי חוץ מכפיפות בטן אם משקל וכפיפות גב אני לא עושה כלום. חשבתי לעשות את התרגיל שמחזיקים אם האמות את הגוף כמו שכיבות שמיכה כזה רק אם האמות מה את אומרת הוא טוב נכון אשמח לדעת על מה הוא עובד? ואם יש לך עוד תרגילים חוץ מכפיפות בטן אשמח שתכתבי לי. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי בעיקר מצאתי תרגילים אם מכונות וכפיפות בטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חמוד

ענת פלדמן
    30/08/2008

השכיבות על האמות זה מצויין, גם לבטן [שים לב שהיא מוכנסת כשאתה מבצע את התרגיל] זה תרגיל מצויין גם לגב וגם לזרועות וכן - גם לבטן
    וודאי, יש מגוון רחב של תרגילים חוץ מSIT UPS וכדאי לעשות גם דברים אחרים. במאמר שאני מצרפת לך שהוא כאילו לבנות יש תרגילים טובים, 1,2 אולי תרגיש את הירכיים אבל פחות מתמיד. בתרגילים 4 ו - 5 אתה יכול להניח משקולת על החזה בזמן הביצוע ואז העצימות עולה.

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

[שלחתי למערכת גם תרגילים לבנים וזה עוד לא פורסם. אני שולחת לך במייל את המאמר]
    עדכן אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

חיים1
    30/08/2008

ענת תודה על המאמר ששלחת לי הוא נהדר ועונה על הרבה דברים כמוך ! תמיד עוזרת והכל בגישה חיובית וטובה אין כמוך! אני מבטיח לנסות מספר תרגילים ולעדכן אותך בעוד שבועיים-שלוש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה, מחכה לשמוע:))

ענת פלדמן
    30/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו