ענת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת?
    חיים
    28/08/2008

זה בסדר אם השבוע לא עשיתי אימון חזה הייתי צריך לעשות אותו היום אבל הייתי עייף למרות שישנתי 9 שעות לא יודע להסביר את זה כשאני ישן 7-8 שעות אני מלא אנרגיה ושאני ישן יותר אני מרגיש עייף וחוץ מזה לא היה לי כל כך זמן הייתי עסוק היום בכל זאת צריך לסדר כמה דברים ללימודים, מבחינת אימון החזה אני לא כל כך דואג כי החזה שלי השתפר מאוד ממה שהיה ומנוחה קצת לא תזיק לו אבל אני דואג קצת לבטן כי מאז שהתחלתי מסה אני לא עובד הרבה על בטן כי יש אימונים שאני ממש עייף ואין כוח ולפעמים אני פשוט אומר היום אני לא יעשה ועכשיו החלטתי לקראת החודש-חודשיים האחרונים של הקיץ לעבוד על בטן חזק בערך פעמיים-שלוש בשבוע אז מה את אומרת לעשות מחר (יום שישי) אימון בטן ושכיבות שמיכה קצת אימון בערך של 45 דקות שכיבות שמיכה בזויות שונות 20 דקות ובטן 25 דקות, ואז לעבוד על בטן ביום ראשון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת?

הוספת תגובה

• חיים

ענת פלדמן
    29/08/2008

עשה מה שנראה לך נכון, האימון שציינת בסוף השאלה נראה בסדר גמור. לגבי השינה. מכיר את המשפט "שינה גוררת שינה"? לפעמים דווקא בגלל שישנת קצת יותר הגוף מבקש עוד ועוד ואתה יותר עייף. ו... זה בסדר ! הקשב לגוף שלך, אם אתה עייף או אפילו לא מתחשק לך - אז לא בכוח. אתה בשגרת אימונים אינטנסיבית כבר הרבה זמן ועם המון מודעות [לפחות מאז שאני מכירה אותך] וזה בסדר להוריד הילוך. זו יכולה להיות התרגשות לקראת שנה"ל, ההכנות, הסידורים. לכאורה קונים ומסדרים בצורה "אוטומטית" אבל בפנים עמוק מתרגשים וזה נותן אותותיו באימונים. זה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו