הורדת שומנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שומנים
    שמוליק
    29/08/2008

היי, אני בן 35 שוקל כ-70 ק"ג (יש לי כרס קטנה), גובה 1.68מ' אני מתאמן כל בוקר כ-50 ד' 25 ד' הליכה/ריצה 10 ד' שחרור/מתיחות 25 ד' תרגילי כח(ידיים/בטן) אני מתאמן כבר 4 חודשים, אני לא רואה תוצאות(ירידה במשקל,מסת שרירים) האם אפשר לעזור לי? מה אני עושה לא נכון? רצוי לציין שאני אוכל מסודר, 3 ארוחות מזינות ביום, משתדל לעסוק בספורט כדורגל/כדורסל אני גם מוגבל בזמן בבוקר אין לי אפשרות להאריך את האימון מעבר ל-50 ד'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שומנים

הוספת תגובה

• שמוליק

ענת פלדמן
    29/08/2008

ברשותך חישבתי את ה BMI שלך והוא אכן תקין אבל נמצא בגבול העליון של המשקל התקין - 24.2. מה שאומר שיש מקום לירידה במשקל, מה גם שאתה מציין שיש לך כרס קטנה. מאחר ואין ירידה שומנים נקודתית יש צורך באמת לבדוק מה אתה עושה "לא נכון" על מנת לקדם אותך לקראת מטרתך. הייתי בודקת גם אחוזי שומן [מחשבונים פשוטים באינטרנט, לפי היקפים גובה ומשקל].
    כדאי לבחור יום בשבוע לשקילה. פעם בשבוע לראות את ההתקדמות [זה נותן גם מוטיבציה וגם שומר על שפיות]
    הייתי משנה משהו באימון שלך. 25 דק' אימון קרדיו כנראה לא מספיק. נסה לעשות אימון אינטרוולים של כ - 40 דק'. [האם זה על מסלול ריצה?] 5 דק' הליכה לחימום, 2 דק' ריצה, 2 דק' הליכה עם שיפוע, 2 דק' ריצה, 2 דק' הליכה עם שיפוע גדול יותר, 2 דק' ריצה....] לבסוף 5 דק' אחרונות הליכה. [כלומר 45 דק', וזה אימון קשה. בהתחלה תעבוד על דפקים גבוהים יותר, המטרה היא להביא אותך לדופק של 70-80 אחוז מהדופק המירבי.] 50 דק' בבוקר זה מצויין, הקדש אותם לקרדיו [אימון אירובי] ועוד 5 דק' מתיחות. אם אתה יכול להוסיף מיד אחרי את תרגילי הכוח זה טוב, ואם לא קח לך בזמן אחר, אולי בערב, אולי יום אחד אימון קרדיו של 50 דק' ויום אחרי רק 30 דק' קרדיו ועוד 20 דק' לתרגילי כוח. שתף אותי אם הרעיון הזה מסתדר לך.
    לגבי תרגילי הכוח, אולי אתה יכול לפרט מה בדיוק אתה עושה שם גם.
    לגבי האכילה. מסודר ומזין זה טוב, השאלה היא כמה בדיוק. אם אתה אוכל יותר מהאנרגיה שאתה מוציא ביום או בכמות שווה - אתה תשמור על המשקל או תעלה. כדאי לבדוק הוצאה מול הכנסה.
    לגברים באופן כללי אני ממליצה על 1800 קלוריות יומיות [מזינות ופרוסות נכון במשך היום] יש באתר שלי דוגמא לתפריטים שבועיים ואתה יכול להציץ ולראות אם זה תואם את מה שאתה אוכל מבחינת הכמויות, ההרכבים והשעות. שווה לבדוק את הBMR שלך, יש מחשבון לזה כאן ב BEOK.
    סליחה על האינפורמציה הרבה, אבל כדאי לבדוק את כל הזויות... עדכן אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו