היי ענת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת.
    גיא...
    29/08/2008

האם לשחות. ואחרי זה לאכול רגיל ישאיר אותי באותו מצב? או האם אני צריך לאכול הרבה אוכל כדי לגדול?, מה אני צריך לעשות כדי שאני יהיה גם חזק וגם גדול . לא רזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת.

הוספת תגובה

• גיא יקירי

ענת פלדמן
    29/08/2008

כיון שאני מכירה את כל התכתובת בינינו, אני בטוחה שלא עבר מספיק זמן על מנת שתוכל שוב להעלות את השאלות האלה. המשך כרגיל, כמו שדיברנו, וצריך זמן אמיתי עד שזה יגיע. זה מאד אינדיבידואלי ובכל מקרה צריך סבלנות. זה בסדר שאתה שואל, וזה מתפקידי להזכיר לך שזה לוקח זמן. מתחילה שנת הלימודים, אתה עומד להיות עסוק ועמוס, נסה למצוא לך שגרה מאוזנת של לימודים, חברים וספורט ולהמשיך לאכול מאוזן ובריא. ואתה גם גדול וגם חזק.
    אחרי השחיה תוך כשעה תאכל כמו שדיברנו -פחממות וחלבונים. למשל לחם דגנים עם גבינה צהובה או טונה, פירות ויוגורט. אם זה לפני ארוחת הערב אז מה שאמא שלך מבשלת אני בטוחה שטעים ומזין. סבלנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו