שחייה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחייה?
    שני
    31/08/2008

שלום אני בת 25 שוקלת 59 גובהי הוא 1.62 עליי להוריד חמש קילו נירשמתי לקאנטרי שבו יש בריכה ומכון כושר איזה אימון הייתם ממליצים לי על מנת להוריד במשקל וכמובן לחטב? והאם שחייה היא יותר טובה מאימון אירובי במכון כושר? כמובן שביחד עם זה משולבת תזונה נכונה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחייה?

הוספת תגובה

• שחיה !

ענת פלדמן
    31/08/2008

שחיה זה ספורט אירובי מדהים שגם מחזק ומעצב את הגוף. שאלה היא אם את שוחה טוב, כמה את שוחה, ובאיזה סגנון.
    הרעיון הוא שתהני מאימון ותפיקי ממנו את מירב התועלת הפיזית [והמנטלית].
    אשמח לעבוד איתך על אימון השחיה, לכוון כיצד כדאי לבנות אימון שכזה.
    אם את אוהבת חדר כושר [האליפטיקל מגניב] ומשקולות פה ושם ובטן - אפשר וכדאי לשלב.
    מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחייה?

שני
    31/08/2008

קודם כל תודה על תשובתך המהירה לגבי שחייה אני שוחה בסדר אני מאמינה שעם הזמן אני אשתפר מה שאני בעצם רוצה לעשות זה שעה אירובי במכון כושר שכולל 15 דק קרוסטריינר 15 דק אופניים חצי שעה הליכון ואחרי זה להמשיך לבריכה ובתור התחלה חצי שעה שחייה וכך עם הזמן להשתפר..... מה ממולץ לאכול לפני ואחרי אימון כזה? ומה נראה לגבי האימון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    31/08/2008

האימון נראה מעולה. כולי קנאה. לגבי האוכל. לפני האימון כדאי פחממות, כשעה וחצי עד שעתיים לפני. אם זה אימון בוקר [ואז את לא קמה ב - 7 ואוכלת פסטה] אפשר גם חצי שעה לפני בננה, יוגורט, פרוסת לחם. תןך שעה מסיום האימון - שילוב של פחממות וחלבונים. האם מטרתך היא לרזות? כי אז רצוי לחשוב גם על הכמויות והקלוריות.
    זה נראה אימון ארוך מאוד, הצטיידי בבקבוק מים בקרבת מקום, אולי אפילו לשתות משקה ספורטאים תוך כדי. בכל מקרה להקפיד לשתות.
    מתיחות
    המשיכי לשאול אם את זקוקה לי... בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואווווווווווווו איזה מותק את!

שני
    31/08/2008

איזה רצון לעזור אני הרבה בפורומים ועוד לא נתקלתי בדבר כזה אז קודם כל תודה תודה תודה. דבר שני כן המטרה היא לרזות האימון הוא בשעות הצהריים לפני זה אני רוצה לאכול חטיף אנרגיה עד 100 קלוריות עם פרי ולאחר מכן ארוחת צהריים של פחמימות וחלבונים מה את אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)))))))))

ענת פלדמן
    31/08/2008

בבקשה בבקשה בבקשה. מה שאת אוכלת לפני ואחרי האימון נשמע מעולה. נו, אז תיעזרי בי כבר עד הסוף.
    מה הגובה שלך? משקל נוכחי? משקל יעד? בת כמה את? אחוזי שומן? כמה פעמים בשבוע את עושה את האימון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה:

שני
    31/08/2008

הגובה שלי 1.62 משקלי 59 שקלתי בעבר 54 ואני רוצה לחזור למשקל הזה כמובן שהייתי רוצה 50 אבל זה יהיה כבר מוגזם ולא יפה אני פשוט רוצה להיות חטובה יותר מהכל. אחוז שומן אין לי מושג בעיקרון שנים שאני מתאמנת אבל בארבעה חודשים האחרונים הפסקתי כי פשוט לא אהבתי ללכת למכון כושר אז עכשיו שיניתי ואני מחכה כבר לרגע להתחיל להתאמן כי אי אפשר בלי זה! מה נראה לך מתי אחזור למשקלי הקודם? כמובן שכל זה עם תזונה נכונה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין אני בת 25.5

שני
    31/08/2008

.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    31/08/2008

אז על איזו תזונה נכונה אנחנו מדברות?
    יש כמה עקרונות שכדאי לשמור עליהם על מנת שהירידה במשקל תהיה מתונה, בריאה ושפויה ובעירק על מנת שתוכלי לשמור על המשקל האידיאלי שלך [54 זה מצוין] לשנים ארוכות. [מצב של "יו יו" - עליה וירידה ושוב עליה וירידה מאד מאד לא מומלץ].
    6 ארוחות ביום [גם תפוח זו ארוחה]
    מכל אבות המזון ולאכול עם הרבה מודעות.
    לשתות רק מים
    בין שעה וחצי עד 3 שעות בין כל ארוחה
    פעם בשבוע מנת כיף
    להישקל פעם בשבוע ולכוון לכחצי קילו בשבוע. [זה עונה על השאלה בכמה זמן]
    באתר שלי תחת nutrition tips יש עוד כמה הגיגים בנושא, שווה להציץ.
    ההוצאה הקלורית המינימלית שלך ליום BMR הוא 1397. ביום ללא אימון שווה לאכול מעט פחות וביום עם אימון בערך 1400. זה יביא אותנו לחצי קילו לשבוע, אינשאללה.
    ננסה את זה למשך שבוע ונראה מה יראה המשקל ביום ראשון הבא?! בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר אחרי 10 קילו ירידה

שני
    31/08/2008

לגבי תזונה נכונה אני כבר יודעתתתתתת מעל ומעבר שנתיים בתוכנית של "חלי ממן" אם את מכירה אז בקטע הזה אני בסדר נחזור לכושר הכל יהיה בסדר תודה רבה בכל אופן וכמובן שאכנס לאתר תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה :))

ענת פלדמן
    31/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו