אז אהרון או ענת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז אהרון או ענת.
    גיא...
    31/08/2008

ענת מכירה את התפריט שלי אבל אני יראה אותו לך גם תסתכל : ארוחת בוקר: חביתה מ-2 ביצים+2 לחם+קפה ארוחת 10: 3 לחמניות עם : אחת עם פסטרמה וחומוס ,אחת עם פסטרמה וטחינה ,אחת עם טונה ומיונז. ארוחת צהריים: פסטה עם רוטב צ'ילי,חזה עוף,טחינה בצד ארוחת אחרי שחייה: פירות[בננה,תפוח.]ועוד. אבל האם רק פירות? ארוחה אחרי אימון בבית:,תפוח אדמה מבושל+קוט'ג+ירקות. ארוחת ערב:חזה עוף,חומוס,ירקות,קופסת טונה,פיתה אחת. אני שוקל 56 ואני גובה 1:70 . ואנ י מנסה לעלות במשקל הרבה זמן אז אמשח אם תביא לי דברים שיותר יעלו אותי במשקל אבל גם דברים בריאים , וגם תגיד לי איפה לשים את השמרים , תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז אהרון או ענת.

הוספת תגובה

• שינוי בתוכנית!

גיא...
    31/08/2008

ענת ואהרון ! התסכלתי באיזה אתר וראיתי שמה תפריט שמאוד אהבתי. תסתכלו : ארוחת בוקר:קוטג' או גבינה 0.5% 3 פרוסות לחם חיטה מלאה. ירק כלשהו. כף שמן זית. ארוחת 10: 3 פרוסות לחם חיטה מלאה כף גבינה/קוטג' (60 גרם) גדושה. כפית חמאת בוטנים. ארוחת צהריים: 200 גרם של עופות – חזה הודו, חזה עוף, שווארמה, פסטרמה – דלי שומן. 2 כוסות אורז כוס תירס ללא סוכר סלט ירקות ללא הגבלה (ללא שמן) אחרי שחייה: 2 חלבוני ביצה – חביתה או קשה חצי קופסת גבינה/קוטג' 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה 2 ירקות רסק עגבניות – 2 כפות ארוחה לפני שינה : טונה במים – קופסה סלט ירקות חצי כוס אורז. מה אתם אומרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    31/08/2008

יאמי. תמיד כדאי לגוון. שיהיו לך מספר אופציות. מבחינת הרכבי המזון זה נראה טוב. בתאבון ובהצלחה עם תחילת שנה"ל !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

אהרון
    31/08/2008

ענת ואהרון ! התסכלתי באיזה אתר וראיתי שמה תפריט שמאוד אהבתי. תסתכלו : ארוחת בוקר:קוטג' או גבינה 0.5% ===3% 3 פרוסות לחם חיטה מלאה. ירק כלשהו. ====אם רק אחד, מומלץ פילפל אדום שלם כף שמן זית. ====כפית ארוחת 10: 3 פרוסות לחם חיטה מלאה (במקום) --->===כף גדושת פתיתי שמרים + 2 כפות שיבולת שועל יחד עם הגבינה כף גבינה/קוטג' (60 גרם) גדושה. ====100 גר 3% כפית חמאת בוטנים. ====אפשר לוותר ארוחת צהריים: 200 גרם של עופות – חזה הודו, חזה עוף, שווארמה, פסטרמה – דלי שומן. ====במקום חזה עוף --->פרגית ללא שומן (אם לזה אתה קורא שווארמה, זה בסדר) בגלל שלחזה עוף אין ערך תזונתי רב. לפחות 2 פעמים בשבוע דג טרי איכותי: 2 כוסות אורז ====מספיק אחת אבל אורז מלא. לסרוגין פסטה מלאה כוס תירס ללא סוכר ====לא חייב . בכל מקרה עדיף קלח תירס טרי חלבי מבושל רק כמה דקות סלט ירקות ללא הגבלה (ללא שמן) ====+ כפית שמן. חובה לכלול חסה, פילפל אדום, אגבניה, גזר מגורד, בצל , שן שום אחרי שחייה: 2 חלבוני ביצה – חביתה או קשה חצי קופסת גבינה/קוטג' 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה 2 ירקות רסק עגבניות – 2 כפות ארוחה לפני שינה : טונה במים – קופסה סלט ירקות=== + כפית שמן חצי כוס אורז\====כף נבט חיטה בתוך יוגורט טבעי מה אתם אומרים ? === הוסף 3 פירות העונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גיא...
    31/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו