היי ענת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת!
    עומר
    31/08/2008

יש לי שאלה שחיפשתי עליה תשובה בפורום ולא מצאתי: איזה תרגילים לשרירי החזה אני יכול לעשות בבית? יש לי "רק" מולטי טריינר ומשקוליות ואין לי ספסל. אני כבר עושה דחיקה במולטי ושכיבות סמיכה, פשוט רציתי לגוון קצת... חוץ מזה, יש באמת שני סוגים של שרירי חזה? התחלתי שוב עם האימון האירובי (בינתיים פעמיים בשבוע, מקווה שיותר אח"כ). איך אני יכול לגרום לכך שאני לא ארד במשקל מהאימון הזה, אלא רק אוריד אחוזי שומן? תודה מראש ושנת לימודים מהנה, למי שמתחיל מחר D: ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת!

הוספת תגובה

• עומר הי

ענת פלדמן
    31/08/2008

גם בפוש אפ אפשר לגוון. פתיחה של הידים לצדדים, סגירה שלהם לגמרי [כלומר נוגעות זו בזו על הרצפה], להישען קדימה יותר עם הסנטר כשאתה מכופף את המרפקים, לנסות להרים את היד והגוף כולו הצידה ואולי אפילו לכפוף ביד אחת.
    אני מודה שיש לי בסטודיו מכשיר קטן ומושלם לפוש אפ - הולך חזק מאד בארה"ב. זה נראה כמו ידיות קטנות ששמים על הרצפה ואוחזים בהן במנח של פוש אפ. ובזמן שמכופפים את המרפקים גם מסובבים את כף היד לצדדים. זה מאפשר עבודה על זויות נוספות וממש מדהים.
    אפשר לעשות גם פוש אפ על מדרגה [רגילה, בבית] שוב, זה נותן זוית נוספת לאימון.
    לפעמים התרגילים הפשוטים הם הטובים ביותר וגוונים קלים באותה תנוחה יתנו תוצאות מצויינות.
    שני סוגים של שרירי חזה - זה ממש חדש לי. אני אבדוק את הנושא
    נפלא שחזרת לאימון האירובי, 3 פעמים יהיה מצוין. אתה לא תרזה פשוט אם תאכל חזרה את האנרגיה שהוצאת. [קלוריה היא יחידת אנרגיה. שרפת אנרגיה בריצה, תחזיר אותה עם האוכל]
    המשך לעדכן :)
    שנה נפלאה לכולנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עומר
    02/09/2008

ענת, כשאת אומרת פוש אפ על מדרגה, זאת אומרת עם הרגליים על המדרגה, לא? אני עושה פוש אפ עם ידיים די צמודות, נראה לי שזה קשה מאוד עם ידיים ממש צמודות :) איך קוראים למכשיר הזה? אפשר לקנות אותו במגה ספורט או חנויות כאלה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    02/09/2008

דווקא התכוונתי עם ידיים על המדרגה , אבל עם הרגליים זה רעיון נפלא!
    נכון, זה קשה יותר בידיים צמודות כי רוב העומס נופל על התלת ראשי שהוא יחסית חלש יותר אצל כולנו. זה שזה קשה זה סימן שיש עבודה ויש מקום לשיפור. אז תתחיל במספר חזרות נמוך מאד ובהדרגה תעלה.
    "פוש אפ". אין לי מושג איפה ואם יש אותו בארץ. אם יש מישהו מהחברים או המשפחה נוסע לארה"ב זה קיים ב Wal Mart או ב Sports Authority... סורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו