טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ברצוני להגיע בכושר שיא לגיבוש ליחידת עילית.. השאלה שלי האם זה מספיק לעבוד על כושר אירובי טוב בכדי שיכולת ההתאוששות שלי בין פעולה לפעולה תיהיה מהירה יותר? (תרגילי כוח אני כבר עובד) האם אני צריך להוסיף גם ספרינטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר טוב. יש לנו פורום של כושר קרבי, הם מעורים הרבה יותר ממני לגבי מה קורה שם בדיוק בגיבושים ויוכלו לעזור יותר ממני. ככלל ספרינטים [שנחשבים שילוב של אירובי ואנאירובי] ופעילות אירובית יכולים להעלות את רמת הכושר שלך. הספרינטים [כמו גם אימון אינטרוולים. ממליצה ! ] עובד על שינויי דפקים ומשפר כושר. הכה את המומחים בפורום השכן?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד