מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טוב ענתגיא...01/09/2008
אני חושב שהגעתי לאיזשהו החלטה . הנה הסדר יום שלי אחרי כמה התלבטויות. סדר יום: קם ב - 7:30 ארוחת בוקר:קוטג' או גבינה 0.5% 3 פרוסות לחם חיטה מלאה. ירק כלשהו. כף שמן זית. ארוחת 10: 3 פרוסות לחם חיטה מלאה כף גבינה/קוטג' (60 גרם) גדושה. כפית חמאת בוטנים. חוזר הביתה אוכל ארוחת צהריים:ארוחת צהריים: 200 גרם של עופות – חזה הודו, חזה עוף, שווארמה, פסטרמה – דלי שומן. 2 כוסות אורז כוס תירס ללא סוכר סלט ירקות ללא הגבלה (ללא שמן) אחרי איזה שעה הולך לשחות אצל המאמן שלי. שאני חוזר עושה את האימון ביתי:שכיבות סמיכה רגיל[רוחב כתפיים]2 סטים של 24 שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 7 עליות מתח רגיל :2 סטים של 15 חזרות . כפיפות בטן : 2 סטים של 35. כל שבוע אני עולה ב - 5 שכיבות סמיכה , 3 עליות מתח , ו - 8 כפיפות בטן. נראה לך טוב ? אני יגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גיא !
ענת פלדמן01/09/2008איך עבר היום הראשון??
לגבי האוכל: אתה יכול לסלט הירקות של הצהרים [זה שללא שמן] להוסיף כפית שמן זית, זה עוזר לגוף לספוג טוב יותר את הויטמינים.
אני מניחה שאחרי האימון אתה ממשיך גם לארוחת 4 וארוחת ערב כמו שפירטני בזמנו.
תן לחודשים הבאים לחלוף להם ואתה תגדל.
בהצלחה בשנה"ל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ענת.
גיא...01/09/2008תודה על כל מה שאתה עושה אני עוד מעט מתחיל לשחות רציני ככה שזה טוב . עוד משהו מתי כדאי לי ללכת לחדר כושר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת?
גיא...01/09/2008לא כל כך קשור אבל אולי את יודעת ? איך אפשר להפטר משקיות מתחת לעיניים ? כי יש לי את זה כבר הרבה זמן ואני לא יודע איך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן01/09/2008לגבי חדר כושר. מה זאת אומרת "מתי כדאי": באופן כללי או בסדר היום שלך? בעיקרון אתה יכול ללכת לחד"כ יש שם אחלה מכשירים וכאלה ואתה יכול מאד להנות.
לגבי השקיות. אתה ישן מספיק בלילה? צריך לפחות 7 שעות רצופות, עדיף 8.
שאל את אמא שלך אם זה תורשתי, לפעמים זו נטיה גנטית.
יש כל מיני דברים טבעיים כאלה שמפחיתים נפיחות [כמו שקיות תה חמים ששמים על העיניים, במיוחד כשיש דלקת, זה מרגיע ומפחית נפיחות. זה לא המקרה כנראה אבל לפעמים זה מקל].* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)