מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענתחיים101/09/2008
הי ענת יש לי שאלות! 1. ראיתי שגיא דיבר על שמרים מה את חושבת זה יתאים לי? יש בזה הרבה שומן לא? 2. אני מרגיש אני לא כל כך מתקדם מבחינת משקלים אני מתקדם יופי אבל אני לא כל כך מרגיש שאני עולה במשקל, בחודש שעבר הרגשתי שאני גדל ונהיה יותר גדול מה את אומרת כדאי לי ללכת להישקל ולבדוק את מצבי? למרות שבעיקרון אני רוצה להישקל פעם בחודש. 3. מיץ מנגו מה את אומרת זה טוב כי מים די קשה לי לשתות כל הזמן כי לפני שהתחלתי להתאמן הייתי שותה שתייה מוגזת בכמויות לפחות 2 בקבוקים ביום ולמזלי הצלחתי להפסיק ועכשיו התחלתי לשתות מנגו זה גם טעים לי וגם בריא אני חושב, ברור שאני שותה גם מים אבל בארוחות צהריים וערב בדרך כלל זה מיץ מנגו כי לפעמים נמאס לי מהמים מה את אומרת זה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן01/09/2008אם אתה אוכל מוסדר ומאוזן אתה לא צריך שמרים, זו התעסקות. אני לא יודעת אם גיא התחיל עם זה - שווה להתייעץ איתו.
להישקל אפשר פעם בשבוע. ככה בשביל לקבל איניקציה וכוון. זה נשמע שאתה עושה הכל כמו שצריך ולא צריכה להיות בעיה. להישקל זה בסדר, לך על זה.
טוב שהורדת במוגזים - זה לא בריא לעצמות. רק רק רק מים. מיץ מנגו אם הוא טבעי זה יופי. בדרכ המיצים האלה מלאים סוכר. אפשר במידה ולא להגזים, כרגיל... אתה יכול לדלל אותו במים ואז כל כוס מכילה מן הסתם פחות סוכר. פה ושם אתה בהחלט יכול לשתות את זה.
איך היה היום הראשון בבית הספר? שתהיה שנה מוצלחת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה מוצלחת לכולם!
חיים101/09/2008את האמת ענת היה כייף להרגיש את ההרגשה ששוב כל הח'ברה ביחד אין אני חולה על זה! שנה הבאה בעזרת ה' אני יילך למגמת חינוך גופני 5 יחידות ובעוד כמה ימים אני אדבר אם המורה לספורט שלי ואשאל אותו על מה מדובר חוץ מבחני כושר שונים אני חושב שמדובר על האסטרונמיה של הגוף משהו כזה כל השרירים וזה ואני יתחיל לחפש חומר באינטרנט וכל פעם אני יקרא קצת כדי שיהיה לי רקע כללי למגמה! שנה טובה ופורייה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לשמוע
ענת פלדמן01/09/2008אנטומיה, פיזיולוגיה. יהיה לך מעניין לאללה. אשמח לעזור. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענתוש
חיים101/09/2008רציתי להגיד לך שהיום סיימתי את אימוני הכוח ליד קדמית ואחורית והם עברו בהצלחה ביד אחורית אני מרים 23 ק"ג בלחיצה צרפתית ולפני הייתי מרים 16 ק"ג ככה שכמו שאת רואה יש התקדמות גדולה ועכשיו אני חוזר לתוכנית הרגילה שבניתי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש !
ענת פלדמן01/09/2008נהדר, שמחה לשמוע, תודה על העדכון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואש!
חיים102/09/2008ענת אני מתחיל להתייאש באמת! אולי עליתי במשקלי עבודה ובמשקל אבל החיטובים מתחילים להיעלם וזה מעצבן מילא אם היה חורף לא היו רואים אבל היום הלכתי עם גופייה ומישהו בא ואומר לי מזה חיים גדלת זה נראה כאילו השמנת זה מאוד מבאס למרות שאני יודע שהוא לא מבין כלום בנושא והוא סתם אחד שעושה שכיבות שמיכה כל יום וגם הוא לא עושה נכון, מה לעשות כי באמת זה מתחיל להציק כי אני מתחיל לאבד את כל החיטובים שהיו לי מה שאני רוצה זה להגיע ל80 ק"ג ואז לעשות חיטוב עד 75-77 ואם אחוז שומן של 10-9 מה את אומרת ייקח לי עוד הרבה זמן להגיע למשקל 80 זה נשמע קשה אבל מצד אחד תוך חודשיים עליתי 5 ק"ג ככה שתוך 4 חודשים אם אני עובד באותה מתכונת זה יכול להצליח אבל זה מייאש כי עכשיו קיץ ואני סתם נראה אחד שהשמין טיפה ואני יודע שזה שריר למרות שהידיים מחוטבות אבל הבטן והחזה לא ממש אולי יש מסה אבל לא רואים חיטובים גדולים וזה מייאש !! אוףףףףף! שיבוא כבר החורף אני מחכה לחולצות ארוכות !! בנתיים החלטתי אני לא יוצא החוצה אם גופיות עד שאני מסיים חיטוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן02/09/2008מה קורה לכם היום? היאוש מדבק או משהו? אתה באמת נותן למישהו שלא ממש מבין להשפיע עליך ככה?
1. מתי מדדת לאחרונה אחוזי שומן ? [אני שולחת לך במייל את המחשבון המתאים]
2. למה לשקול 80?
3. תתמקד בדברים המדהימים שהשגת עד עכשיו. ולמה לסבול ולא ללכת עם גופיה?! כל כך חם. אתה לא מסיים חיטוב אף פעם. העבודה על הגוף היא תהליך. אתה מגיע למטרה מסוימת אתה משמר אותה. כי אם לא תשמר אותה המצב יחזור לקדמותו. אתה עכשיו בתהליך של חיטוב, אתה עושה עבודה מדהימה עם המון מודעות והישגים. אתה אמור להסתובב כמו טווס עם המון גאווה וביטחון. ומי שזורק לך הערה מנמיכה [שנובעת מחוסר ביטחון אצלו ] לא אמורה להשפיע עליך. להיפך. אם הוא לא מבין אתה יכול להסביר לו שאכן העלית במשקל אבל זה שריר ושתשמח להסביר לו מה הוא עושה לא נכון ואיך הוא יכול להיראות כמוך [או שתשלח אותו לפורום... :) ]
חיוך בבקשה, עכשיו
:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו!
חיים102/09/2008ענת החלטתי אני עכשיו מתאמן ואוכל כמו שצריך ולא מעניין אותי כלום! נראה לאיזה תוצאות אני יגיע ובכמה זמן ומשם אני יראה לאן אני ממשיך! תודה על העזרה! ויש לי שאלה את מכירה אולי מתכון שקל להכין אותו והוא עשיר בחלבונים והוא לא מסובך הוא מורכב מהמון דברים מן תוסף כזה שאם בסוף היום אני שם לב שלא אכלתי מספיק חלבון אז אני מכין אותו ואוכל ? כי בדרך כלל זה די מעצבן לבדוק ולגלות שבסוף היום חסר לך בערך 40 גרם חלבון ובגלל זה אתה יושב בשעה 9 או 10 בלילה ואוכל איזושהי ארוחה כי אני חושב שזה מכביד על הבטן לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם שאלה
גיא...02/09/2008כמה אתה שוקל? וכמה אתה עובד על התוכנית שלך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
חיים103/09/2008אחי כרגע אני שוקל 70 גובה 1.81 ומתאמן רציני אם תזונה חודשיים לפני כן הייתי מתאמן סתם שכיבות שמיכה וטיפה בטן וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן03/09/2008זה לא נשמע לי כזה קריטי אם בערב אתה מגלה שפספסת חלבון במהלך היום. עדיף ללכת לישון [אלא אם כן אתה רעב !] מאשר, כמו שאמרת, למלא את הבטן. תשלים ביום המחרת. תזרום עם זה. תשחרר קצת את החבל כי אני קצת חוששת שאתה כל כך כל כך מקפיד ובאיזשהו שלב זה ימאס לך ותקצין לכיון השני. אז לא נורא אם לא אכלת, תשלים ביום שלמחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים
משה03/09/2008בשביל זה יש תוספי חלבון ,על מנת שלא נגיע לחסך חלבוני ולתהליך קטבולי עקב כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
ענת פלדמן03/09/2008אני לא בעד תוספי חלבון, אפשר לקבל הכל מהאוכל שלנו. אבל כל אחד ושיקוליו הוא... תודה על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה ולענת
חיים103/09/2008תודה לשניכם אני מעדיף שלא לקחת תוספי מזון אני מעדיף לאכול בריא וזהו ואני יראה כבר איך אני ימשיך אני פשוט יאכל יותר חלבון. ועכשיו אי צריך עזרה יש לי מבחן עוד מעט בבית הספר של מתח וברצוני לשפר כמה שיותר ולהגיע לפחות ל10 עליות מתח כיום אני עושה 5 ואני גם מאמן גב בתוכנית אימונים אם לא ידעת משה, וגם כשאני עושה הרגליים על הרצפה ולא באוויר והידיים מתוחות אבל לא עד כדי כך יש טיפה שיפוע קטן אשמח לעזרה !
ענת פלדמן03/09/2008בוא נשאל את גיא איך הוא שיפר את התוצאה שלו?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה התשובה.
גיא...03/09/2008תתחיל מהמקסימום שלך . תעשה הכי הרבה שאתה יכול. תתאמן על התוצאה הזאת בסביבות ה - 4 או 5 ימים. ותעלה ב - 1 או ב 2 עליות נוספות , אל תשכח לעשות כל יום עליות מתח. כדי שתוכל באמת לשפר את העליות שלך . בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)