ננואש לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ננואש לעזרה
    שי
    01/09/2008

קוראים לי שי אני בן 16...אני בתור ילד הייתי שמן לפני כמה שנים הרזתי בעזרת דיאטות ללא התעמלות ...הבעיה היא שהנשאר לי אחוזי שומן בגוף..18.5% שומן ובשנים האחרונות אני מתאמן ריצות הכל ולפני כ-4 חודשים נרשמתי למכון כושר ושום דבר לא זז האחוזי שומן לא יורדים..מבחחינת תזונה אני אוכל טוב מאוד לא דברים שומניים ומתוקים שקלתי לאחרונה אולי לרכוש שורפי שומן אם זה יעזור?.. ודרך הגב הגובה שלי הוא 1.73 ואני שוקל 64 כך שדיאטה אני לא צריך... אני ממש לא יודע מה לעשות...זה מעצבן אני מרגיש שכל העבודה שאני עושה זה ליחינם ואני עובד הרבה על הבטן אשמח לתשובה שתסביר לי מה קורה ... תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ננואש לעזרה

הוספת תגובה

• שי חמוד

ענת פלדמן
    01/09/2008

קודם כל בוא נתרכז בהישג המדהים שלך - הירידה המהממת במשקל - ויותר מזה - העובדה שאתה שומר על המשקל שלך לאורך זמן. זה מעורר השראה. אתה יכול להיות ממש גאה !! [זה היה בשביל להוציא אותך מהתסכול, למקד את הראייה שלך אל הטוב, וגם כי אני באמת חושבת ככה :)]
    ולעניינינו.
    ה BMI שלך הוא 21.38 שזה אכן משקל תקין. אבל גם אם היית שוקל 60 זה היה משקל תקין של מעט יותר מ - 20. מה שאני אומרת זה שאולי יש כאן מקום של עוד טיפה - ובזהירות, נעשה את זה במתינות ועם הרבה מודעות אבל כן להישקל במקביל להכל [מיד אמשיך] גם פעם בשבוע ולראות מעט ירידה.
    עזוב אותך משורפי שומן ולא אכפת לי שיצאו עלי עכשיו טוקבקים עצבניים.
    ספר לי מה אתה אוכל בדיוק, כמה ובאילו שעות??
    ספר לי מה אתה בדיוק עושה באימונים האם אתה עושה גם עבודה אירובית??
    מאיפה אתה יודע כמה אחוזי שומן יש לך?
    נעשה את זה ביחד והכל בסדר.
    מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה :)

שי
    01/09/2008

לפני כשנה הייתי באותו גובה שקלתי 55 והכירחו אותי להשמין כי הרזתי אתזה בתקופה של שנה לאחר ששקלתי68 עליתי במשקל בצורה בריאה ולא מזיקה כוללת התעמלות והכל.. לגבי מה שאני אוכל : בחודשיים האחרוניים היה לי תתפריט קבוע (חופש גדול אז אפשר להתמיד) בבוקר הייתי אוכל קורפלקס אם חלב (קורפלקס ללא סוכר) ואז הייתי הולך בסביבות תשע וחצי למכון כושר (ששם מדדו לי את האחוזי שומן) והאימונים שלי מתחלקים לשתיים : A: חזה : לחיצת חזה מכשיר 3 סטים של 15 פרפר מכשיר 3 סטים של 15 פרפר בעמידה-כבל קרוס 3 סטים של 12 יד קדמית: כפיפות מר]פקים מוטWשלוש סטים של 10 כפיפות מרפק יד נתמכת בברך 3 סטים של 15 ספיפות מרפק בשיפוע שלילי 3 סטים של 10 רגליים לחיצת רגליים 3 סטים של 15 תאומים מכשיר 3 סטים של 20 כפיפות ברך שלוש סטים של 15 בטן: (כל יום ) אלכסונים מכונה 3 סטים של 20 כפיפות בטן על ספסל 3 סטים של 20 וככה גם על בטן תחתונה הרמת ברכיים לחזה : 3 סטים של 20 וביום השני : גב: וינץ לפנים שלושה תרגילים צר רחב ועוד אחד לא יודע איך להסביר קירוב שכמות מכונה 3 סטים של 20 ויש עוד מכשיר לגב תחתון שעולים למעלה ויורדים למטה כתפיים: חתירה בעמידה לסנטר -מוט 3 סטים של 15 הרחקה אופקית 3 סטים של 15 מכונה קירוב שכמות רק לכתפיים יד אחורית : פשיטת מרפקים ידיים צמודות לראש 3 סטים של 10-15 פשיטת מרפק בהטייה עם משוקלת על ספספל 3סטים של 12 פשיטת מרפפקים מוט W בשכיבה 3 סטים של 15 ובטן.. ולפני כל אימון חצי שעה ריצה על הליכון ופעם בשבוע שעה ורבע וזה לא עוזר הבטן לא זזה:( ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחחתי לפרט מה עוד אני אוכל חח טעות

שי
    01/09/2008

ארוחת בוקר כמו שכבר אמרתי קופלקס ללא סוכר אם חלב ואז זה יוצר שאיך שאני בא אחרי האימון יש ארוחת צוהריים שכוולת חלבונים פחחממות וארוחת ערב יורגוט 2-3 פרוסות לחם וטונה וואני מקפיד לאכול סלטים פירות ירקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי

ענת פלדמן
    01/09/2008

האם אתה אוכל משהו בין הארוחות? יוצא לי מרווח גדול מידי בין ארוחה לארוחה. זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות ...

שי
    01/09/2008

בימים שאני לא אוכל פירות וכל זה אז יש מרחק די גדול בין האחרוחות אני בערך בכל החודשיים היתי אוכל באחד אחרוחת צוהריים וארוחת ערב הייתי אוכל בשבע שמונה בערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב

ענת פלדמן
    01/09/2008

או שלא טוב אבל עכשיו התמונה הרבה יותר ברורה. תודה על הפירוט ואני גם מבינה שאת תכנית האימונים קיבלת בחד"כ ושיש לידך שם מדריכים שמכוונים. ?!
    האם כששקלת 55 הייתה לך בטן??
    התחלת לספר לי מה אתה אוכל ואז עברת לאימונים וזה חסר לי. מה אתה אוכל?
    האימונים בסדר. המטרה שלנו עכשיו היא להוריד באחוזי השומן מעט וכנראה גם במשקל.
    מתאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע אחלה אני מוכן לעשות הכל אני ..

שי
    01/09/2008

ילד שאפתן :) וכן גם ששקלתי 55 הייתה לי בטן היא לא נעלמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הממ..

ענת פלדמן
    01/09/2008

אז הייתי מכוונת לעניין התזונה, 6 ארוחות, שתיית מים [רק מים], תישקל כל שבוע ובמקביל- המשך בתכנית האימונים [אירובי + אנאירובי]. נוכל לדבר על זה בפרוטרוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי תודה..אבל

שי
    02/09/2008

חח מזה פורטפורט? ויש לך אולי סוג של תפריט ? כי יש לי בעעייה שאאני לא יודע איזה כמות אוכל לאכול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    02/09/2008

בפרוטרוט זה בהרחבה, לפרט את הדברים, וכן, בדיוק לזה התכוונתי. שנוכל להרחיב בעניין האוכל. אז קודם כל תציץ באתר שלי, זה פשוט יותר נוח כי שם יש כבר תפריט לבנים [זה נמצא ב Nutrition tips ]. של בערך 1800 קלוריות. זה לא אומר שעכשיו אתה סופר קלוריות זה רק נותן אינדיקציה של כמויות ושעות. בעיקר שעות. והרכבי מזון. שיהיה לך גם פחממות, גם חלבונים, גם מינרלים וגם ויטמינים. נתחיל משם ואני פה לשאלות והבהרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל אתר מאוד שימושי ועוזר :)

שי
    02/09/2008

ורציתי והתפריט הזה חייב להתאמן נכון אם נגיד שלא יוצא לי להתאמן אז צריך להפחית בצריכת המזון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה :)

ענת פלדמן
    02/09/2008

בוא נראה, זה תלוי ב BMR שלך[ שיעור חילוף החומרים הבסיסי, כמות האנרגיה המינימלית בקלוריות] שאצלך זה 1700. כלומר במנוחה מוחלטת אתה שורף ביום 1700 קלוריות. אז התשובה היא כן. ביום אימון אינטנסיבי או ביום שאתה בכלל כל היום פעיל במיוחד כדאי לאכול בסביבות 1800 ובימים שאתה רק לומד ונמצא בבית ונח כדאי לאכול פחות. פשוט להוריד מינונים בתוך הארוחות. בסיום של שבוע אתה במאזן קלורי שלילי וכמובן יורד במשקל. במתינות ובהדרגה. לדעתי בשילוב עם התרגילים ובהקפדה על מזון בריא [אורז חום ולא לבן למשל, ללא מטוגנים וכו'] מצב הבטן ישתפר. ננסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ננסה :) ועוד שאלה..

שי
    02/09/2008

קפפיצה בחבל זה טוב? זה שורף שומן? ואם כן מה עדיף יותר? הליכון\אליפטיקל\חבל קפיצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    02/09/2008

אתה מסוגל לקפוץ על חבל במשך חצי שעה? אתה יכול לשלב. 10 דק' קפיצות על חבל [שזה המון] 10 דק' הליכון [ריצה קלה למשל] 10 דק' אליפטיקל ושוב נניח 10 דק' הליכה. זה נותן לך אימון מגוון של 40 דק'. הבעיה עם קפיצה על חבל שמתעייפים נורא מהר, אתה עולה לדפקים גבוהים מידי על מנת לשמור על הפעילות למשך זמן. אם אתה יכול לדלג על חבל, לשמור על דופק ש 70 -80 אחוז מהדופק המירבי למשך זמן של לפחות 20 דקות, חצי שעה ואולי אף יותר - אז כן.
    חישוב דופק אופטימלי לשריפת שומנים: 220 פחות הגיל [דופק מירבי] ומזה חשב 75 אחוזים.
    שאלת מה עדיף - ככלל עדיף לגוון. פעם ככה ופעם אחרת, אם יש לך אפשרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ילך על הגיוון או שכל יום

שי
    02/09/2008

משהו אחר...אני מסוגל לקפוץ חצי שעה למרות שאני מתעייף אבל כל דבר שמתאגר אני עושה ... תודה ויאללה מממחר להתחיל תתפריט תודה רבה מאוד עזרת לי הרבה וקיבלתי זויות ראייה אחרת :) לא קיבלתי כל כך מענה מפורט ורצון לעזור כמו שלך יש מאשר בפורומים אחרים תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

ענת פלדמן
    02/09/2008

מחכה לשמוע :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו