מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון ושריפת שומניםא ש28/06/2007
אני סובל מעודף משקל
ברצוני לרדת במשקל ע"י דיאטה ובשילוב פעילות גופנית. נאמר לי שלא כל פעילות גופנית שורפת שומנים ויש צורך לבצע חישובים של דופק על מנת לקבוע מה הפעילות שתשרוף שומנים.
לא ברור לי במה מדובר שהרי ידוע לי שפעילות גופנית צורכת אנרגיה ואם משלבים דיאטה ומכניסים לגוף פחות קלוריות ממה שצורכים בפעילות אז הגוף שורף שומנים לצורך מילוי החסר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השילוב המנצח תזונה ופעילות גופנית!
אייל ברוכים28/06/2007אש שלום,
עלייך להקפיד על שילוב נכון בין תזונה נבונה(ולא דיאטה) ופעילות גופנית סדירה הכוללת גם פעילות אירובית בדופק ממוצע של 70-85% מדופק מקסימלי ופעילות אנאירובית (כוח), כך יהיה לך קל יותר לשמור על מאזן קלורי שלילי ואורח חיים בריא.
סוד ההצלחה הוא התמדה ודביקות במטרה ! ! !
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון ושריפת שומנים
עופר קיס29/06/2007במנוחה הדלק המועדף על הגוף הוא שומן. כאשר קושי הפעילות הוא נמוך - הליכה- אזי הדלק ישאר שומן. אולם, כאשר קושי העצימות יגבר, הגוף יעבור יותר לשימוש בפחמימות על חשבון שומנים.
למזלינו איננו צריכים להשתמש במחשב על על מנת להחליט באיזה קצב יש להתאמן, אלא ללכת לפי הכלל הפשוט הבא. "הקושי הרב ביותר אותו ניתן לבצע למשך הזמן שהקצבנו לפעילות".
לגוף לא באמת חשוב מקור הדלק הנשרף אלא הצורך להיות במאזן אנרגטי שללי - משמע, להוציא יותר ממה שאנו מכניסים.עשה זאת באופן מתון ולאורך זמן ותהיה מרוצה מן התוצאות
GOOD LUCK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)