אימון ושריפת שומנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון ושריפת שומנים
    א ש
    28/06/2007

אני סובל מעודף משקל
    ברצוני לרדת במשקל ע"י דיאטה ובשילוב פעילות גופנית. נאמר לי שלא כל פעילות גופנית שורפת שומנים ויש צורך לבצע חישובים של דופק על מנת לקבוע מה הפעילות שתשרוף שומנים.
    לא ברור לי במה מדובר שהרי ידוע לי שפעילות גופנית צורכת אנרגיה ואם משלבים דיאטה ומכניסים לגוף פחות קלוריות ממה שצורכים בפעילות אז הגוף שורף שומנים לצורך מילוי החסר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון ושריפת שומנים

הוספת תגובה

• השילוב המנצח תזונה ופעילות גופנית!

אייל ברוכים
    28/06/2007

אש שלום,
    עלייך להקפיד על שילוב נכון בין תזונה נבונה(ולא דיאטה) ופעילות גופנית סדירה הכוללת גם פעילות אירובית בדופק ממוצע של 70-85% מדופק מקסימלי ופעילות אנאירובית (כוח), כך יהיה לך קל יותר לשמור על מאזן קלורי שלילי ואורח חיים בריא.
    סוד ההצלחה הוא התמדה ודביקות במטרה ! ! !

בהצלחה . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון ושריפת שומנים

עופר קיס
    29/06/2007

במנוחה הדלק המועדף על הגוף הוא שומן. כאשר קושי הפעילות הוא נמוך - הליכה- אזי הדלק ישאר שומן. אולם, כאשר קושי העצימות יגבר, הגוף יעבור יותר לשימוש בפחמימות על חשבון שומנים.
    למזלינו איננו צריכים להשתמש במחשב על על מנת להחליט באיזה קצב יש להתאמן, אלא ללכת לפי הכלל הפשוט הבא. "הקושי הרב ביותר אותו ניתן לבצע למשך הזמן שהקצבנו לפעילות".
    לגוף לא באמת חשוב מקור הדלק הנשרף אלא הצורך להיות במאזן אנרגטי שללי - משמע, להוציא יותר ממה שאנו מכניסים.עשה זאת באופן מתון ולאורך זמן ותהיה מרוצה מן התוצאות
    GOOD LUCK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו