מממ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מממ..
    גיא...
    02/09/2008

דבר ראשון תודה בכלל שאת עונה לי לשאלות את לא חייבת בכלל. עכשיו החלטתי ללכת לפי מה שאמרת שבוע ככה שבוע ככה . כאילו כל שבוע להחליף תפריט. הנה הם : ה - 1 :ארוחת בוקר: מקושקשת עם 3 ביצים קוט"ג 2 לחם קפה עם 2 סוכר ארוחת 10: 3 לחמניות : 1 - חמאת בוטנים וריבה 2 - חמאת בוטנים וריבה 3 - חמאת בוטנים וריבה ארוחת צהריים: 200 גרם של עופות – חזה הודו או חזה עוף 2 כוסות אורז אפשר להחליף עם פסטה או פתיתים. כוס תירס ללא סוכר סלט ירקות ללא הגבלה (ללא שמן) אחרי שחייה: ביצת עין מ - 2 ביצים. חצי קופסת גבינה/קוטג' 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה 2 ירקות רסק עגבניות – 2 כפות ארוחה לפני שינה : טונה במים – קופסה סלט ירקות חצי כוס אורז. ה - 2 : קופסת קוטג' 0.5% שומן 4 פרוסות לחם חיטה מלאה עגבנייה רסק עגבניות ארוחה 2 : 3 פרוסות לחם חיטה מלאה 50 גרם קוטג' חצי אחוז 1 כדור גבינה עמק ביס 5% (20 גרם) 1 פרי – תפוח,אגס ארוחה 3 : 2 כוסות אורז מלא + עדשים 200 גרם עופות דלי שומן סלט ירקות ללא שמן – עגבנייה מלפפון בצל... ארוחה 4 : 2 ביצים חלבון בלבד חצי קופסת קוטג' חצי אחוז 3 פרוסות לחם חיטה מלאה 2 ירקות ארוחה 5 לילה ממש לפני השינה: פייבר 1 – 2 כוסות מלאות או 1 כוס שבולת שועל 400 מ"ל חלב 0% שומן או טונה במים 130 גרם שלושה רבעי כוס אורז מלא עם עדשים ירק רסק עגבניות מה את אומרת ? עכשיו אני התחלתי עם הראשונה כבר בסוף השבוע אני יחליף , אני מקווה מאוד שאני יגדל אני כבר ממש רוצה. בכמה זמן בערך אפשר לעלות 6 קילו ? ועוד שאלה כמה שניות לנוח בין סט לסט, כאילו בין סט לסט בשכיבות סמיכה ובין סט לסט בעליות מתח. תודה רבה לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מממ..

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    02/09/2008

התפריט נראה סבבה. 6 קילו מעלים במתינות ובהדרגה ועם הרבה סבלנות. אם כל 7700 קלוריות זה קילו אז נראה לי ריאלי להעלות קצת פחות מחצי קילו בשבוע. חצי שנה ככה בגדול ל הגיע לעוד 6 קילו
    מנוחה בין סט לסט - 20 שניות מספיק. פעם חשבו שיותר, מספיק 20.
    בשמחה ובהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ..

גיא...
    02/09/2008

אח שלי בין ח' ל - ט' גדל במלא! אבל עברה רק שנה והוא לא היה שומר על תוכנית אימון ולא היה אוכל כמוני. למה זה ככה ? האם יש דרך יותר מהירה לעלות במשקל ? וכמה גנטיקה קשורה לעניין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    02/09/2008

ביקור אצל רופא משפחה שמכיר את ההיסטוריה המשפחתית ויכול להפנות לבדיקה מתאימה יתן לך הערכה של גובה. אחיך זה אחיך ואתה זה אתה וגם אם יש קרבת משפחה ה DNA שלכם, הקוד הגנטי שלכם שונה. ולכן אתה שונה ממנו. אפילו באחים תאומים לעיתים יש שוני. אתה רואה אחד מקלון ואחד ביריון והם אוכלים אצל אותה אמא... ימים יגידו. המשך בדרכך, בכל מקרה הזן את עצמך בדברים בריאים וטובים לגוף ולנפש. זה חשוב בכל מקרה. עם הרבה מודעות והנאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו