מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- די נמאס לי .גיא...02/09/2008
אני הולך בדרך של אח שלי וזהו. בלי שום תוכנית אימון ! פשוט לאכול המון ואני מקווה ללטוב ביותר! וענת בקשר לשחייה האם אפשר לקבל כאלה שרירם ענקיים גם בלי לקחת סמים. כי לפי השמועות הם לוקחים שמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל
ענת פלדמן02/09/2008אני חושבת שאתה דווקא נהנה מהספורט ובמהלך השבועות האלו סיגלת לעצמך הרגלי אכילה ומודעות ראויים להערצה. לא חבל לוותר? בגלל שאין לך סבלנות ?
שחיה מאד מפתחת בעיקר פלג גוף עליון, שום סמים. הם פשוט עובדים במקביל גם בחדר כושר.
המשך כרגיל, שחה אם אתה נהנה לשחות, רכוב על אופניים אם אתה נהנה לעשות את זה. שלב פעילות אימונים פה ושם של בניית שריר. היה מודע למה שאתה אוכל באופן כללי. לא צריך לספור קלוריה לקלוריה זה באמת מאד מיאש. פשוט לאכול מכל אבות המזון ובלי מטוגנים ושטויות.
הזמן טס, בלי שתרגיש אפילו אתה 6 קילו יותר. אבל זה לא יקרה משאלה לשאלה. גם אם תאכל המון ובלי שום תכנית זה יקח זמן. לא שווה לעשות את זה פשוט בריא יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ..
גיא...02/09/2008ממ... אני רוצה ללכת בדרך של אח שלי כי הוא קיבל תוצאות מעולות מבלי לשמור על תזונה, אני אומר לך ראיתי באינטרנט תמונות של ילדים בגיל שלו והם נראים הרבה פחות טוב! והם לוקחים תוספי מזון ושומרים על תזונה אדוקה. אולי זה לא בדיוק מתאים לי, כל העניין של השמירה על תוכניות של אוכל. אני כן ימשיך לשחות,ולעשות אופניים. ורציתי לעשות משהו בבית תגידי לי אם כדאי, כדאי לשפר את חוזק הרגליים בשחייה חשבתי להרים משקולות עם הרגליים. כדאי ? ויש לי גם משקולות של 8 ק"ג, אני בנתיים יעשה את זה עד שאני ילך לחדר כושר. ואז זה גם יחזק אותי ואני יוכל לשחות יותר טוב , לא יודע , אולי אני רוצה לעשות בול את הדברים כמו אח שלי ואני רוצה להיות בול כמוהו. למרות שאני יודע שזה לא טוב , אני לא יודע איך להפטר מזה וזה מעצבן. למרות שאני יודע שגם בגיל שלי הוא לא היה נראה בגודל שלי. עוד דבר בקשר לשחקני רוגבי , את יודעת שהמשחק הוא בערך 70 דקות וכל ה - 70 דקות הם רצים! והם עדיין ענקיים , איך זה יכול להיות? כמה כבר בן אדם יכול לאכול , והאם כל אחד מסוגל לזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן03/09/2008אני יודעת שאתה רוצה להיות כמו אח שלך וזה בסדר, טבעי, ברור, הוא הרי אח שלך ואתה אוהב אותו. נסה בכל זאת תרגיל קטן. רשום על דף נייר כל יום לפני השינה [ננסה את זה במשך שבוע] את הדברים הטובים, הייחודיים שלך. התכונות הטובות של גיא, הדברים הטובים שיש בך [כאילו - במה אח שלך היה רוצה להיות כמוך. אבל לא רק]. תתמקד בעצמך ובטוב שבך, זה יכול להוריד את הלחץ של להיות כמו מישהו אחר.
אתה יכול לשלב מידי פעם משקולות על הרגליים, לדעתי הרגליים מתחזקות תוך כדי האופניים, אבל מידי פעם באימונים אתה יכול להוסיף.
לגבי רוגבי, זה נכון שלא כל תחום מתאים לכל אחד, לא רק בגלל שאוהבים או לא אלא בגלל נתונים פיזיים. ואתה צודק בשאלה שלך לגבי אם כל אחד מסוגל לזה. אני בטוחה שהם משלימים את הכל בתזונה מאוזנת ועובדים על כוח אנאירובי במקביל. אילו רק השערות, אני לא מכירה אישית שחקנים או מאמנים שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)