מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענתגיא...03/09/2008
מחר אני מתחיל לשחות אני מקווה שאני יצליח בזה, כי יש הרבה דברים שאני לא יודע "חלק" ואני מאמין שאחרי הרבה עבודה אני יצליח. עוד דבר , כדאי לקנות משקולות לבית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקולות
ענת פלדמן03/09/2008לא נראה לי שאתה צריך, אתה עושה המון אימונים. חבל להיכנס להוצאות כלכליות. ואם כן - איזה משקל? יש לי בפאונדים, אני לא יודעת כל כך עד איזה משקל מוכרים פה בארץ למשקולות יחיד. אולי נשאל את חיים עם איזה משקולות יש לו בבית?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ..
גיא...03/09/2008יש לי בבית משקולות של 3 ק"ג שזה לא קשה להרים . ולאח שלי יש של 8 אבל הוא אומר שלא כדאי לי בגיל הזה, הקיצר אני יעשה משקל גוף האימון: שכיבות סמיכה רגיל : שכיבות סמיכה יהלום: עליות מתח רגיל: כפיפות בטן: ולרגליים כבר אופניים זה טוב וגם ריצה בערב זה אחלה. האם לעשות ככה ? בצהריים אני שוחה , וממש בערב כדאי לרוץ ? כאילו אני אוכל משהו לפני השחייה[אני צריך שתמליצי לי על משהו] הולך לשחות , שאני מסיים חוזר הביתה אוכל[צריך שתמליצי על משהו] ואז אחרי איזה שעה או משהו כזה הולך לרוץ. אני צריך לאכול הרבה כדי שאני לא ירזה,נכון? מה שרשמתי לך למעלה שתמליצי לי אני צריך שתביאי לי משהו שהוא גדול כדי שאני יגדל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ענת פלדמן03/09/2008אני נוטה להסכים עם אח שלך. מספיקה עבודה מול משקל הגוף
לגבי האוכל: כל מה שדיברנו עליו בעבר - כבר בנינו תפריט של לפני שחיה ואחרי ריצה אז תמשיך איתו הוא מצוין.
ועשה את תרגיל הכתיבה שאמרתי לך. זה עוזר הרבה יותר מהר מאשר תוצאות אימון או גדילה. אילו תובנות עמוקות חשובות ביותר שממגנטות את תשומת הלב שלך והאנרגיות שלך למה שחשוב באמת: אהבה עצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי.
גיא...03/09/2008אז רגע אני חוזר על הדברים אוקיי ? אני אוכל 6 ארוחות ביום. בוקר: 3 ביצים עם גבינה צהובה+ירק+לחם+קפה. ארוחת 10: שלוש לחמניות : אחת עם : שתיים עם חמאת בוטנים וריבה , ואחת עם מיונז וסלאמי. ארוחת צהריים:מה שאמא תכין. ארוחת לפני אימון שחייה: פרי + 2 לחם עם טונה ומיונז. ארוחה אחרי אימון שחייה: אני מסיים לשחות בערב . ככה שאני יאכל אחרי השחייה את ארוחת הערב. ארוחה ממש לפני שינה . קופסת טונה+2 לחם+ כוס אחת של אורז+קורנפלקס. אני יודע שזה הרבה אבל אני רוצה לעלות במשקל. את האימון שלי כדי לעשות לפני או אחרי השחייה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי
ענת פלדמן03/09/2008זה לא ממש משנה, אפשרי אחרי השחייה, אם זה הרבה זמן אחרי השחיה [לוקח לך זמן להגיע הביתה משם] אז שווה לעשות חימום דינאמי קצר לפני האימון. כמו שאתה תמיד עושה, לא?
האוכל סבבה, לחמניות היתי מחליפה במשהו מקמח מלא או דגנים. כדאי להוסיף איפשהו עוד מנת פרי. ואתה שותה רק מים נכון?
נמשיך מחר?
לילה טוב ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)