מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וגם שאלה לחיים.גיא...03/09/2008
ממ אחי באיזה גיל התחלת את האימונים שלך ? והאם אתה מתאמן רק בבית ? וכמה שקלת לפני שהתחלת עם הכול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא
חיים103/09/2008אחי התחלטתי להתאמן בערך בגיל 13.5 אבל זה היה סתם לא עקבי רק כפיפות בטן ושכיבות שמיכה איזה פעמיים בשבוע ולא הייתי משקיע בכלל באוכל ומדי פעם הייתי מתאמן אם איזה 2 מוטות ברזל שהיו לי היה לזה בערך 4-5 ק"ג, באמצע פסח האחרון שהיה קניתי משקולות והתחלטתי להתאמן די רציני אבל לא אימנתי את כל הגוף כי לא הבנתי הרבה לא אימנתי גב ורגליים למרות שהרגליים שלי תמיד היו חזקות כי אני משחק כדורגל מגיל קטן וכושר וסיבולת תמיד היו לי ובגלל זה גם לא משנה כמה אכלתי בקושי עליתי במשקל ואחרי כמה זמן כבר התחלתי לקרוא מאמרים ולהתסכל בתוכניות אימון ועכשיו אני יודע די הרבה, תראה מאז שהתחלתי להתאמן רציני אם האוכל התחלתי אם משקל 65 וזה לא כל כך בטוח כי אני יודע שאני שקלתי פחות בערך 62-63 אבל תמיד עיגלתי את זה חח וכיום אני שוקל 70 אחרי חודשיים של עבודה טובה של אימונים ותזונה ביחד! ככה שתראה אם משקיעים יש תוצאות ואני מרגיש ממש שינוי ואחי היום עשיתי 8 מתח פעם ראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי להוסיף!
חיים103/09/2008אחי אני מתאמן בבית אבל מדי פעם התאמנתי בחדר כושר בבית ספר הוא לא ענק אבל סביר ויש בו משקולות ומכשירים כמו שצריך ככה שיצא לי להתאמן בו בערך 10 פעמים אבל זה היה בלי התוכנית כי זה היה בזמן שיעור ספורט אז עשיתי סתם אימון מהראש ככה וניסיתי לעבוד על החלקים שיותר קשה לעבוד בבית למשל: גב וחזה כי חוץ ממתח בבית אי אפשר לעשות כלום (בלי משקולות כמובן) וחזה זה גם די קשה רק שכיבות שמיכה (גם בלי משקולות) כמובן שאם יש משקולות אז אפשר להתאמן כמו שצריך על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיפור שלך
ענת פלדמן03/09/2008מדהים ובהחלט מערר השראה. כל הכבוד על הנחישות, ההתמדה והלימוד העצמי המעמיק [פרפקציוניסט...] :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
חיים104/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)