מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה במסה שריריוסי03/09/2008
ענת ערב טוב! איך אפשר לעלות במסת שריר? זאת אומרת לדוגמה השריר הדו ראשי, אני רוצה שהוא יגדל יותר, ואני מתאמן שנה, מה אני יכול לעשות שהשריר יותר יגדל? לעשות יותר סטים? להוסיף יותר משקל? מה אני יכול לעשות? תודה מראש יוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוסי
ענת פלדמן03/09/2008כן. מה אתה עושה עכשיו? איך אתה מתאמן עכשיו? האימון הוא תהליך הותפתחות. התחלת ממשקל מסוים ואתה יכול להמשיך להעלות אותו. במקביל כדאי מאד לחשוב על מה אתה אוכל לפני ואחרי האימון. אז אם תאמר לי מה אתה בדיוק עושה נוכל לחשוב ביחד איך אתה ממשיך מפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה ככה:
יוסי04/09/2008אני עושה ככה: התפריט שלי בבוקר : 3-4 ביצים (רק את הלבן) סלט ירקות ,2-3 פרוסות לחם ,וגבינה לפעמיים. . צוהריים : פחממות:אורז או תפוח אדמה או פסטה בשר : עוף או שניצל (חזה עוף) בערב( אחרי האימון) סלט ירקות, 2-3 ביצים רק את הלבן, טונה, וגבינה ,ו2-3 פרוסות לחם ופרי האימונים שלי ככה : ראשון גב יד קדמית ויד אחורית ובטן שני חזה כתפיים ובטן שלישי מנוחה רביעי -כמו ראשון חמישי מנוחה שישי ריצה 30-40 דקות +סטים של בטן שבת ריצה 30-45 דקות להזכירך השאלה שלי אני רוצה להתפתח יותר, מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוא נראה:
ענת פלדמן04/09/2008לדבי האוכל:
זה המון ביצים ביום. מספיק 2 בבוקר [אפשר עם הצהוב] ושתיים בערב - ואז אולי רק הלבן. פרוסות הלחם - שיהיו מקמח מלא או דגנים. חזרות לי עוד 2 מנות פרי שבאות בדכ כארוחת ביניים. בשעה 10 ובשעה 4 נניח. כשעתיים עד 3 אחרי ארוחת הצהרים. חזה עוף בגריל, הודו עשיר יותר בברזל אגב. סלט ירקות עם כף שמן זית
אני מבינה שאתה לא צריך להוריד במשקל. תזונה נבונה תוריד עם הזמן בשילוב עם אירובי ואנאירובי את אחוזי השומן.
מתי התחלת את האימון הזה? זה אימון טוב מאד. מה בדיוק אתה עושה בכל סט? בכל אימון נסה להגדיל את מספר החזרות ואת המשקלים. בהדרגה. ולזכור בבקשה שזה לוקח זמן. תוצאות לא רואים בימים אלא בשבועות וחודשים.
מחכה לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האימונים
יוסי04/09/2008את האימונים התחלתי לפני כ- 5 חודשים, בכל סט לדו ראשי אני מתאמן : סט ראשון: משקל חופשי עם 15 קילו - 3 סטים 10 חזרות. אחרי זה מוט 4w סטים 7-8 חזרות, משקל 30 קילו ועוד תרגיל שאני מושך בשכיבה מוט ברזל שמחובר אליו משקלות ,3 סטים זהו ,אני רק מראה לך את הדו ראשי רק לדוגמה ותגידי לי אם זה בסדר.. אבל בעיקרון את אומרת שצריך להגדיל את מספר החזרות ואת המשקלים. בהדרגה ,ואז יראו תוצאות.?? ועוד שאלה שאת אומרת שצריך להגדיל את מספר החזרות , את מתכוונת גם לסטים? או רק לחזרות עצמם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נראה מצוין
ענת פלדמן04/09/2008בעיקרון בתשובה שלי היא "כן". במקרה שלך המשקלים והחזרות מצוינים. מצד שני אתה מתאמן כבר 5 חודשים [ולא רואה תוצאות? כבר העלית מתישהו את המשקלים מאז שהתחלת?]
אני מתכוונת לחזרות, זה לא אסון לעשות עוד סט.
נושא האוכל חשוב גם הוא על מנת להוריד באחוזי שומן ולראות תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לענת
יוסי04/09/2008ההפך, אני רואה תוצאות,ואפילו אמרו לי שהתנפח לי השרירים, אבל אני מדבר על העתיד..כי אי אפשר להשאר כל החיים באותו תרגילים ואותו סטים אותם משקלים צריך לשנות מתי שהוא,לא? ותגידי התזונה שלי בסדר? (כתוב לך בהתחלה של שחיתנו) תודה מראש יוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן חמוד
ענת פלדמן04/09/2008לגבי האוכל עניתי לך בהודעה של 12:52 :)
ולגבי האימונים אם אתה רואה תוצאות והכל בסדר אז מה שנשאר זה מעט לגוון בתרגילים [חיים וגיא מומחים... יש בשרשורים שלהם דוגמאות להרבה תרגילים שאתה יכול להוסיף אם אתה משתעמם באימון] וכמובן לשלב אימונים אירוביים נוספים. מה עם שחיה? אופניים? כדור-סל? כדור-רגל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)