מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדר האימוןאריקו04/09/2008
שלום, בן 46, בריא, 1.75, 90 ק"ג. BMI=30. מתאמן 4-5 פעמים בשבוע באיזור הבית (לא חדר כושר) בעיקר בהליכה+ריצה. כשעה בכל אימון. אני רוצה להוסיף אימון כח. שכיבות שמיכה, מתח, כפיפות בטן. האם התוכנית הבאה טובה ? : 5 דקות הליכה מהירה 5 דקות ריצה קלה 6 שכיבות שמיכה, מנוחה דקה, 30 כפיפות בטן, מנוחה דקה, 5 מתח. 4 סטים כאלה. ולבסוף 20 דקות הליכה+ריצה קלה בדופק של 140. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראה
חיים104/09/2008זה בסדר גמור מה שאתה עושה אבל אני הייתי ממליץ לך לעלות כל שבוע שבועיים בערך את הקושי למשל אתה כיום רץ בערך שליש מהדרך והשאר הליכה אז תרוץ טיפה יותר ככה כל פעם תשתפר עד שתוכל לרוץ הכל בלי הפסקה ומתי שאתה מרגיש שאתה לא מסוגל פשוט תעצור ותמשיך ללכת מהר, בקשר לאימוני כוח תנסה לעלות בשכיבות שמיכה בערך כ1-3 חזרות כל שני אימונים בערך ותנסה גם במתח ולגבי הבטן אני לא ממליץ על יותר חזרות כי זה לא בהכרח יעזור לך תנסה פשוט לעשות כפיפות אם כמה שיותר שיפוע ותעשה אותם לאט ככה אתה תתחזק יותר (כשעובדים על בטן אמורים להרגיש מן שריפה בבטן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריקו
ענת פלדמן04/09/2008יופי של המלצה נתן לך חיים. אבקש להוסיף מספר דברים:
1. אני מבינה שמטרה שלך היא להוריד במשקל וב BMI? הייתי מעלה בהדרגה את עצימות האימון האנאירובי והאירובי כמו שהציע חיים. אפשר להוריד את המנוחה בין הסטים ל20 שניות בלבד. לאימון האירובי אפשר לשלב אינטרוולים של הליכה וריצה קלה במשך 40 דק', [הדופק שלך בסדר] אחכ לבצע את אימון הכח ולבסוף מתיחות. זה חשוב, האם אתה עושה מתיחות?
2. מה לגבי תזונה? האם אתה מקפיד על כך? תרצה שנדבר גם על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)