מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אז הנה חייםגיא...04/09/2008
ענת כבר ראתה את התוכניות שלי. הנה תסתכל גם אתה זאת קודם כל 2 התוכניות תזונה,כל שבוע אני מחליף ביניהם. כדי לגוון כזה. אז הנה הראשונה:ארוחת בוקר: מקושקשת עם 3 ביצים קוט"ג 2 לחם קפה עם 2 סוכר ארוחת 10: 3 לחמניות : 1 - חמאת בוטנים וריבה 2 - חמאת בוטנים וריבה 3 - חמאת בוטנים וריבה ארוחת צהריים: 200 גרם של עופות – חזה הודו או חזה עוף 2 כוסות אורז אפשר להחליף עם פסטה או פתיתים. כוס תירס ללא סוכר סלט ירקות ללא הגבלה (ללא שמן) אחרי שחייה: ביצת עין מ - 2 ביצים. חצי קופסת גבינה/קוטג' 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה 2 ירקות רסק עגבניות – 2 כפות ארוחה לפני שינה : טונה במים – קופסה סלט ירקות חצי כוס אורז. ה - 2 ארוחת בוקר: קופסת קוטג' 0.5% שומן 4 פרוסות לחם חיטה מלאה עגבנייה רסק עגבניות ארוחה 2 : 3 פרוסות לחם חיטה מלאה 50 גרם קוטג' חצי אחוז 1 כדור גבינה עמק ביס 5% (20 גרם) 1 פרי – תפוח,אגס ארוחה 3 : 2 כוסות אורז מלא + עדשים 200 גרם עופות דלי שומן סלט ירקות ללא שמן – עגבנייה מלפפון בצל... ארוחה 4 : 2 ביצים חלבון בלבד חצי קופסת קוטג' חצי אחוז 3 פרוסות לחם חיטה מלאה 2 ירקות ארוחה 5 לילה ממש לפני השינה: טונה במים 130 גרם שלושה רבעי כוס אורז מלא עם עדשים ירק רסק עגבניות וכל יום ראשון שלישי וחמישי אני שוחה. ולפני כל שחייה אני עושה אימון כזה בבית: האימון:שכיבות סמיכה רגיל: 3 סטים של 18. שכיבות סמיכה יהלום: 2 סטים של 7 הרמת משקולות של 6 ק"ג עם הרגליים: 3 סטים של 8. עליות מתח רגיל: 2 סטים של 10 2 סטים של 40 כפיפות בטן אוקיי זהו סה"ב הכול , ענת כבר ראתה את זה תגיד לי מה דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה ואני שוחה 3 שעות
גיא...04/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
חיים104/09/2008תראה ראיתי את הכל ושמתי לב לכמה דברים! בעיקרון התפריטים טובים אבל בתפריט הראשון הייתי מוריד את הביצים אחרי השחייה יותר מדי כולסטרול ביום אחד זה לא בריא אתה יכול להוריד גם בארוחה הזאת את הקוטג/גבינה ולהוסיף במקום 2 כפות טחינה ובערך 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן היא עשירה מאוד בחלבון ואתה יכול לאכול את זה בלחם חיטה 2 פרוסות וזה יהיה מצויין! חוץ מזה הייתי מוסיף אולי עוד איזה פרי או שתיים בתפריט השני אני חושב וגם טחינה 2-3 כפות היא עשירה בשומנים טובים ובברזל. בקשר לאימון: הוא טוב הייתי מוסיף ומשנה מספר דברים. 1. הייתי עושה 15 חזרות בשכיבות שמיכה 3 סטים והייתי מוסיף עוד 2 סטים של שכיבות שמיכה בשיפוע שלילי הרגליים על הכיסא או המיטה וידיים רחבות 15 חזרות אם זה קשה אז תעשה כמה שאתה יכול וכל פעם תעלה חזרה או שתיים עד שתגיע ל15 כי אם תעשה יותר זה כבר יעבוד על סיבולת ויהיה לך יותר קשה לעלות במשקל. 2.במתח הייתי מוסיף עוד סט בסוף של מתח רחב מקסימום חזרות 3.הייתי מוסיף הנפת כתפיים לצדדים 3 סטים של 10-12 אם המשקולות של ה6 ק"ג ואם זה קשה תעשה פחות חזרות כמה שאתה מצליח ולאט לאט תעלה. 4.תוסיף עוד תרגיל לרגליים מכרעיים או הרמת עקבים 15 חזרות 3 סטים ולאט לאט ככל ששים לב שזה כבר קל לך אז פשוט תחזיק משקולות בידיים ככה זה יהיה יותר קשה ואל תתחיל יש ממשקל גבוהה תתחיל מ6 ממה שיש לך ולאט לאט תתקדם. 5.אתה יודע שאתה לא מאמן בכלל את יד קדמית כדי שתוסיף תרגיל אחד בעיניי כפיפות מרפקים אם משקולות 12 חזרות 3-4 סטים . 6. בקשר לבטן אתה עושה טעות שאתה עושה 40 כפיפות אם תעשה יותר זה לא יעזור עדיף לעשות פחות ולעבוד לאט ממש לאט וככה הבטן תעבוד יותר (מניסיון פעם הייתי עושה בסט 200 כפיפות ולא הייתי מתעייף) הייתי מוסיף עוד תרגיל לאלכסונים כפיפות בטן ופשוט הידיים נוגעות בברך הנגדית. וגם לא יותר מ20 חזרות. בוא אני ייתן לך הסבר קטן על מס' חזרות 1-6 עובד על כוח 6-12 עובד על בניית שריר וגדילה 15-20 ויותר עובד על סיבולת בלי עלייה במסת השריר כלל אם אתה רוצה לביא לי את האיימיל שלך ואני ישלח לך מאמר מצויין אם כמה תרגילים מצויינים לבטן שאפשר לעשות בבית ממש טוב! מצטער שכתבתי הרבה חח ! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז רגע חיים.
גיא...04/09/2008היום ששחיתי לקראת הסוף הרגשתי שאני מקיא , הקיצר הקאתי. בגלל שאכלתי הרבה. יש לך איזה משהו טוב להגיד לי לאכול לפני אימון שחייה? והאם מה שאני עושה יגדל אותי הוא יעשה אותי רזה כי אני רוצה להיות גדול כזה לא רזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה
חיים104/09/2008אני לא כל כך מבין במה צריך לאכול לפני שחייה אבל אני חושב כמו לפני אימון פשוט לאכול שעה-שעה וחצי לפני אורז/פתיתים/ספגטי/קוסקוס וחצי שעה לפני איזה פרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז חיים תקשיב רגע
גיא...04/09/2008בקשר לתוכניות תזונה: אלא תוכניות תזונה שנכתבו בידי מקצוענים, לקחתי את זה מישראלבודי שזה מעולה! הקיצור , אני לא מעוניין להרים משקולות בסוף לא עם הרגליים ולא עם הידיים. אני רוצה לעבוד רק משקל גוף, תסתכל על זה אולי : שכיבות סמיכה רגיל: 3 סטים של 16. שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי: 2 סטים של 13. עליות מתח רגיל: 2 סטים של 10. עליות מתח רחב: מקסימום שאני יכול לעשות. כפיפות בטן: 2 סטים של 25. כפיפות בטן באלכסון: 2 סטים של 25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין
חיים104/09/2008אם אתה לא מעוניין להתעסק במשקולות כרגע אז זה מצויין ואני מכיר את ישראלבודי ואני יודע שהתפריטים שלהם ממש טובים בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהניתי לקרוא את השרשור :)
ענת פלדמן04/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)