מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת כנסי !חיים104/09/2008
תשמעי משהו ממש מפחיד שהיה לי היום באימון התאמנתי גב+כתפיים וכשעשיתי מתח אז עשיתי 5 סטים במקום 3 כי רציתי לסחוט עוד טיפה את השריר עשיתי 3 רגיל ו2 רחב והגעתי למצב שב2 סטים האחרונים לא הצלחתי לעלות בקושי רבע מהדרך חח. ובגלל זה אני חושב שהכתפיים שלי ממש התעייפו ברמה גבוהה מאוד הייתי מותש והמשכתי באימון כרגיל ואז הגעתי ללחיצת כתפיים בישיבה לקחתי משקל די כבד ועשיתי 16.25 ק"ג (עשיתי יד יד) ביד שמאל סיימתי רגיל אם קושי מאוד גדול וביד ימין עשיתי 5 חזרות ופתאום נתקעתי ובום!! פתאום המשקולות זזות אחורה ואני איתן ובום אין נפלו ואני נפלתי ביחד אני אומר לך זה היה ממש מפחיד למזלי שחררתי את המשקולות ממש בזמן לפני שהם נפלו לי על הראש! ואת לא תאמיני מה עשיתי אחר כך נחתי איזה 40 שניות ועשיתי אם אותו משקל עוד 3 חזרות בכל יד ואחר כך ישר הורדתי 2.5 ק"ג ומשם המשכתי כרגיל והכל היה טוב. אני אומר לך במזל זה לא נפל עליי ומהיום אני בחיים לא עושה ככה יותר מתח אני ממש סחטתי את הגוף והכתפיים גם עבדו חזק ובגלל זה אני חושב שלא היה לא כוח ובגלל זה המשקולות נפלו לי, וחוץ מזה מעכשיו אני בחיים לא מנסה לעשות משקל שאני חושב שאני יצליח אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז שאני יצליח כי אני אומר לך זה נפל לי כמה סנטימטרים לייד המפרקת. תודה לאל שלא קרה כלום!! ושאני בריא לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מזל!
ענת פלדמן04/09/2008תודה ששיתפת אותנו, נוכל ללמוד מזה על גבולות וזהירות עם משקלים. תודה לאל שהכל בסדר, טוב לשמוע שעבר בשלום.
אני שמחה על הקשר עם גיא ותודה על התגובות המושקעות שלך. אני בטוחה שאתה עוזר להרבה אנשים שקוראים אותנו. יישר כוח ! [תרתי משמע :))) ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חיים105/09/2008ענת תודה רבה לך! וגם הכי חשוב תודה לך על כל העזרה שאת נותנת פה לאנשים באמת אישה עם לב ענק !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה
חיים105/09/2008ענת אני חושב שהגעתי לאימון יתר, היום קמתי בבוקר והייתי ממש עייף וכל השרירים כמעט כאבו אחרי בית ספר באתי הביתה וישר אכלתי והלכתי לישון ואחרי שקמתי הרגשתי טיפה יותר טוב וגם כשאני משתעל אני מרגיש את הבטן או את הצלעות משהו כזה אני לא בדיוק יודע והשרירים די כואבים לא תפוסים כמו תמיד. היום היה צריך להיות אימון אבל ויתרתי עליו לצורך מנוחה ויום ראשון אני יחזור להתאמן. את יכולה בבקשה לעזור לי לזהות אם זה אימון יתר או סתם חולשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן05/09/2008אימון יתר זה סוג של חולשה והגוף שלך בכל מקרה מאותת לך לנוח. בנוסף לאימונים נכנס הפן המנטלי. התחילו הלימודים, חובות חדשות, האנרגיות אחרות עם עוד מטלות. הגיוני שאתה זקוק להוריד הילוך. וזה בסדר, באמת. תנוח כמו שצריך, תאכל בריא ותשתה מים וביום ראשון תחזור לפעילות, אולי אפילו אז רק בהדרגה. זה מצוין שאתה מקשיב לגוף שלך ונח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן05/09/2008שמור על עצמך. שבת נפלאה ! ותודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)