מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר'ה קצת מוטביציהחיים06/09/2008
מרגיש שאין לך עוד כוח להתאמן?? קרא את זה רק חשוב על הפעם הראשונה בה תוריד את החולצה שלך בים או בבריכה. רק חשבי על הפעם הראשונה בה תלבשי ביקיני. נכון שזה פשוט ירגיש נפלא לדעת שכולם מסתכלים עליך? ואתה תמשוך את הכתפיים שלך לאחור ותצעד בגאווה כשאתה יודע שאתה פשוט נראה טוב. ברצינות – תדמיין את זה קורה להיות חזק! אחת מהסיבות העיקריות שאנשים מתחילים להתאמן היא כדי להתחזק ולהיות בר עצמה. סופרמן הוא הגיבור שאני הכי אוהב. ההרגשה היא פשוט נהדרת כשמישהו מבקש דווקא ממך לפתוח בקבוק קטשופ במקום לבקש מאחד מעשרת האנשים שנמצאים באותו המקום. נכון שזה יהיה נהדר שאנשים יסתכלו עליך כשאתה מכניס יותר ויותר פלטות למוט האולימפי בשביל כמה סדרות טובות של לחיצת חזה? להיות מסוגל לעשות שכיבות שמיכה עם משקל עליך או מקבילים נותן לך את ההרגשה של כוח מעל הסובבים אותך. חייה את החיים החלומיים הרעיון של רוב האנשים לחיים מושלמים הוא להיות עשיר, חכם, להיראות טוב, שרירי, שזוף ושמח. כמובן, בודיבילדינג יכול לעזור לך להיראות טוב יותר ושרירי. בודיבילדינג יעזור לך להיות יותר אנרגטי ולהרגיש טוב לגבי עצמך. זה בוודאי יעזור לך להצליח יותר בקריירה. הרבה אנשים יניחו שאתה חכם יותר מאחרים בגלל ההופעה הבריאה שלך. כל הדברים הללו יכולים לקרב אותך לחיים עליהם רוב האנשים חולמים! המין השני זוהי סיבה מספר אחת ללמה רוב האנשים מתחילים להתאמן. הם\ן רוצים\ות למשוך את הבחורות או הבחורים שנראים\ות הכי טוב. בפעם הראשונה שאישה יפה מבקשת ממך "לעשות שריר" בבייספס המנופחים שלך, אתה תדע שכל טיפת זיעה ומאמץ היו שווים את זה. אם אתה נשוי או מאורס אתה עלול לחשוב שזה לא חשוב לגביך. טעות! האם אתה לא רוצה לעשות את בת הזוג שלך גאה וברת-מזל שיש לה אותך? אני בטוח שהיא תהיה מעט יותר נחמדה אליך כשהיא יודעת שאתה יכול להשיג כל בת אחרת שאתה רוצה. אולי זה אפילו יגרום לה להתחיל להתאמן גם כן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממ..
גיא...06/09/2008להיות חזק ויפה מבחינה חיצונית זה בערך 10 % . אתה צריך להיות נחמד ועם אופי פנימי שזה 90% .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ
חיים06/09/2008זה 90% פסיכולוגי. ברוב המקרים אתה מחמיץ אימון או פורש מהתכנית שלך אך ורק בגלל שאתה פשוט וחלק – היית עצלן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לזה התכוונתי
גיא...06/09/2008מה שהתכוונתי שמה שחשוב שבנות יאהבו אותו בך זה האופי והיופי הפנימי שלך לא החיצוני. ורק 10% זה ההופעה החיצונית. בקשר למה שאתה התכוונת . %100 פסיכולוגי. חייבים להיות חזקים מנטאלית. יש כאלה שאין להם את זה, אבל אפשר לעבוד על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה
ענת פלדמן06/09/2008מקסים מה שהבאת לנו. מאיפה זה לקוח? מאד התחברתי לחלק הראשון דווקא - לדמיין את התוצאה הסופית, להיות שם כבר. לראות את זה, להרגיש את זה, לשמוע את המחמאות, להנות מהפדבקים. זה נקרא "למגנט מציאות" וזו ממש שיטת הטיפול שאני עובדת איתה. לחוות בכאן ובעכשיו את מה שאתה רוצה שיהיה, כי בעצם כבר יש לך את זה, זה רק פשוט במציאות לוקח זמן.
זה להפיל את החסימות, להיות ממוקד מטרה ואז אתה משיג אותה. כן כן, הכל בראש...
תודה חיים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח!
חיים107/09/2008ענת זה חיים המקורי עכשיו זה שמתכתב איתכם תמיד ולא אני כתבתי את זה יש פה כנראה עוד חיים חדש חח! בכל זאת יפה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לגיא...
חיים07/09/2008אבן בניין בשביל כל מתאמן - ההרגשה היא הקובעת בעסק הזה. תהיה אינטליגנטי - הגוף שלך שולח לך מסרים, אותות. כואב לי, תפוס לי - אני משתקם, אני מתאושש - אימון היום לא יעשה לי כל טוב. אל תתבלבל בשום פנים ואופן בין ההרגשה של הגוף להרגשה של "אין חשק ללכת למכון". כשאתה באמת צריך לוותר על איזשהו אימון הגוף שלך ידאג להבהיר לך את זה בצורה מעולה, אני ערב לכך. יש גם את הזווית השנייה - הגוף אנרגטי, אתה מרגיש כאילו אתה חייב להוציא אנרגיות, להשתולל - אל תאמר כי "היום זה יום המנוחה שלי, איזה באסה". למד "לגלוש על הגל", אם הגוף שלך באטרף של אנרגיה נצל זאת בדרך הכי טובה לך - שוב - הכל בחכמה ובמידה. מצא מה נותן לך מוטיבציית שיא. זה לא אמור להיות "אני רוצה לעלות ק"ג עוד חודש", אלא זה צריך להיות משהו שאתה כמה אליו, משתוקק בכל ליבך. המשאלה הנואשת ביותר שלך. זה יכול להיות רצון של שנים, אולי של תקופת החיים שלך - בת-זוג, הבן-אדם שאתה הכי שונא, הפעם האחרונה בה כיסחו אותך במכות, מקרה בו נמצאת בסיטואציה רגשנית ביותר, אולי אפילו זיכרון של בן אדם שהיה קרוב אליך. כן - זה יכול להגיע כל כך רחוק. לכל אחד יש "מקור מוטיבציה" בתוך תוכו. אנחנו רק צריכים לנבור עמוק מספיק בנשמה כדי למצוא אותו. התת-מודע שלך יכול להכיל דברים שלא היית מדמיין לעולם שאתה נושא אותם עמך. כנס לצד האפל של המוח שלך, הבן את הפוטנציאל המנטלי שלך, כמה הוא מוסיף. כמה הוא תורם. כמה הוא מחזק ודוחף. בהצלחה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים יקר
ענת פלדמן07/09/2008את "הצד האפל" - אותו הייתי מכנה הצד שאנחנו פחות מודעים לו, או "האינטואיציה" או "הקול הפנימי" - אני מתמוגגת לקרוא את הדברים. תודה על ההארה [כן, ב "א" ] על חשיבות הדימיון מיחד וההקשבה לגוף מאידך. מי ייתן וכולם יפנימו ויחיו חייהם בתבנית דומה, מתוך מודעות, אחריות והקשבה לאני הפנימי ולכוחות שטמונים בכל אחד ואחד מאיתנו.
תודה !
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)