מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להוריד את הכרסחיים.ט06/09/2008
שלום השאלה שלי היא כזאת: אם אני יתאמן בחדר כושר האם הכרס שלי תרד או שתהיה לי כרס שרירית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצחיק!
גיא...06/09/2008תלוי על מה תתאמן! יש כאלה שאני מכיר אותם שמתאמנים על הרמת משקולות ולא רוצים להוריד את הכרס. אבל הם חזקים בידיים. הכול תלוי מה תעשה שמה, תבנה לך תוכנית אימון עם המדריך של החדר כושר , ותגיד לו שאתה רוצה להרזות. הוא ייתן לך תוכנית אימון שתכלול : ריצה,אופניים,כפיפות בטן,וכו' וגם תוכנית תזונה שתתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכרס
ענת פלדמן07/09/2008יורדת כשקורים כמה דברים במקביל: 1. שומרים על תזונה נכונה
2. עוסקים בפעילות אירובית סדירה
3. מבצעים גם תרגילים אנאירוביים בכלל ולחיזוק הבטן בפרט
אשמח להמשיך לפרט לאור מצבך האישי: גובה? משקל? גיל?
:)
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר פרטים...
חיים.ט13/09/2008גובהי הוא 179 ס"מ אני בן 32 ומשקלי הוא 76 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן14/09/200823.75 זה ה BMI שלך שהוא תקין, אבל כנראה יש מקום לרדת במשקל וודאי להוריד באחוזי השומן. תודה ללינוי, אני מחזירה אותך גם לתשובתי הקודמת. אין מנוס מלעבוד על שלושת הפרמטרים במקביל. חיזוק שרירי הבטן בלבד יעשה רק את זה, כלומר רק חיזוק ויש צורך בשילוב פעילות אירובית ולהקפיד על תזונה נכונה. אחד המתאמנים שלי עוד בקליפורניה [אתה יכול לקרוא עליו באתר שלי] היה בדיוק במצבך, נוסחת הקסם הייתה הרבה סבלנות בתהליך נכון ומאוזן של תזונה וספורט. אשמח להמשיך ליעץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה
לינוי14/09/2008בכדי להוריד את הכרס אתה צריך לעשות כפיפות בטן... כשהבטן שלך תיהיה שטוחה תוכל להמשיך לעשות כפיפות בטן וכדאי שגם שכיבות שמיכה... ואז יהיו לך גם ריבועים... ותשמור על תזונה בריאה ונכונה לא כל היום מול הטלויזיה עם בירה וגרעינים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינוי נראה שאת....
גיא...14/09/2008טיפה לא מבינה, לא בקלות אפשר להשיג ריבועים וגוף טוב. במיוחד שיש שלך כרס[שמנמן] לא מקבלים את זה בימים. למשל זה גם קשור בגנטיקה. אני לא עושה בכלל כפיפות בטן ויש לי 6 ריבועים. ולא עשיתי אף פעם כמעט אז זה גנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)