להוריד את הכרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להוריד את הכרס
    חיים.ט
    06/09/2008

שלום השאלה שלי היא כזאת: אם אני יתאמן בחדר כושר האם הכרס שלי תרד או שתהיה לי כרס שרירית? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להוריד את הכרס

הוספת תגובה

• מצחיק!

גיא...
    06/09/2008

תלוי על מה תתאמן! יש כאלה שאני מכיר אותם שמתאמנים על הרמת משקולות ולא רוצים להוריד את הכרס. אבל הם חזקים בידיים. הכול תלוי מה תעשה שמה, תבנה לך תוכנית אימון עם המדריך של החדר כושר , ותגיד לו שאתה רוצה להרזות. הוא ייתן לך תוכנית אימון שתכלול : ריצה,אופניים,כפיפות בטן,וכו' וגם תוכנית תזונה שתתאים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכרס

ענת פלדמן
    07/09/2008

יורדת כשקורים כמה דברים במקביל: 1. שומרים על תזונה נכונה
    2. עוסקים בפעילות אירובית סדירה
    3. מבצעים גם תרגילים אנאירוביים בכלל ולחיזוק הבטן בפרט
    אשמח להמשיך לפרט לאור מצבך האישי: גובה? משקל? גיל?
    :)
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יותר פרטים...

חיים.ט
    13/09/2008

גובהי הוא 179 ס"מ אני בן 32 ומשקלי הוא 76 קילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    14/09/2008

23.75 זה ה BMI שלך שהוא תקין, אבל כנראה יש מקום לרדת במשקל וודאי להוריד באחוזי השומן. תודה ללינוי, אני מחזירה אותך גם לתשובתי הקודמת. אין מנוס מלעבוד על שלושת הפרמטרים במקביל. חיזוק שרירי הבטן בלבד יעשה רק את זה, כלומר רק חיזוק ויש צורך בשילוב פעילות אירובית ולהקפיד על תזונה נכונה. אחד המתאמנים שלי עוד בקליפורניה [אתה יכול לקרוא עליו באתר שלי] היה בדיוק במצבך, נוסחת הקסם הייתה הרבה סבלנות בתהליך נכון ומאוזן של תזונה וספורט. אשמח להמשיך ליעץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה

לינוי
    14/09/2008

בכדי להוריד את הכרס אתה צריך לעשות כפיפות בטן... כשהבטן שלך תיהיה שטוחה תוכל להמשיך לעשות כפיפות בטן וכדאי שגם שכיבות שמיכה... ואז יהיו לך גם ריבועים... ותשמור על תזונה בריאה ונכונה לא כל היום מול הטלויזיה עם בירה וגרעינים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינוי נראה שאת....

גיא...
    14/09/2008

טיפה לא מבינה, לא בקלות אפשר להשיג ריבועים וגוף טוב. במיוחד שיש שלך כרס[שמנמן] לא מקבלים את זה בימים. למשל זה גם קשור בגנטיקה. אני לא עושה בכלל כפיפות בטן ויש לי 6 ריבועים. ולא עשיתי אף פעם כמעט אז זה גנטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו