כושר והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר והריון
    שרונה
    06/09/2008

הי. אני מדריכת חדר כושר באמצע חודש רביעי, מתחילת ההריון (ילד מס 6 )כשאני עולה במדרגות או לפעמים כשאני קמה מהכורסה יש לי דפיקות לב מוגברות כאילו שרצתי,זה עובר תול מספר שניות,הרופאה אמרה שזו תופעת הריון ידועה הענין הוא שאני נירתעת מלעסוק בפעילות גופנית (לפני ההריון הייתי רצה, מרימה משקולות וכו)אפילו הליכה בהליכון גורמת לי לחשש. מה עושים? הולכים? אם כן מה יהיה דופק רצוי? (בריצה היה לי דופק מקסימלי 170 והרגשתי בסדר) תודה (אה כן אני כמעט בת 41 אם זה חשוב) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר והריון

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    07/09/2008

כן. תופעה מוכרת. היה לי את זה כמעט בכל ההריונות. קשה לי לתת תשובה אוביקטיבית כיון שבהריונות שלי פשוט נחתי. הקשבתי לעייפות ולחולשה ומפעילות טורבו הורדתי כמעט לאפס. והייתי בשנות ה 20 שלי...
    בעיקרון שחייה יכולה לעשות לך ממש טוב, אם את שוחה.
    אבל אני אפילו חוששת לתת לך הכוונה או המלצה וחס וחלילה יקרה משהו. אני יודעת, היריון זו לא מחלה ובעיקרון מי שהייתה פעילה קודם יכולה להמשיך, אפילו לרוץ. בהתחשב בגיל ובתופעה שאת מתארת -פשוט תנוחי ותחזרי לפעילות בהדרגה אחרי הלידה שבע"ה עובדרת בשלום.
    אשמח להמשיך לדבר על זה.
    בהצלחה :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו