לענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת
    איש השאלות
    07/09/2008

בשביל שהקוביות יהיו יותר בולטות צריך לרוץ ?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    07/09/2008

כמו שאתה כבר מכיר אותי אני לא עונה ב"כן" ו"לא". זה יותר מורכב. התשובה היא "גם" גם לאכול נכון, גם לרוץ [או כל פעילות אירובית] וגם לחזק את השרירים. כך אתה מוריד את אחוזי השומן בגוף ו"מבליט" את הקוביות. קח בחשבון שקוביות בבטן זה גם עניין גנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?....

איש השאלות
    07/09/2008

הבנתי ............ כמה זמן ריצה ?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• !

ענת פלדמן
    07/09/2008

זה מאד אישי. זה תלוי בכושר שלך, בעיקרון אתה אמור לשמור על דופק של 70-80 אחוזים מהדופק המירבי במשך לפחות 20 דק', 30 או 40 אפילו רצוי. אני נאלצת לענות תשובות כלליות ולא נוח לי עם זה. אשמח אם תפרט יותר לגבי הנתונים האישיים שלך ונבנה יחד תכנית אימונים אחראית יותר לפעילות שתביא אותך למטרה הרצויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו