ענת שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת שאלה.
    גיא...
    08/09/2008

ענת, אני חושב שכדאי שאני לא ירוץ אם אני בתהליכי השמנה , נכון? כי אם אני ירוץ אני סתם יירד במשקל. גם כמעט בכל מקרה אני לא עולה במשקל גם שאני לפעמים כל היום בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת שאלה.

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    08/09/2008

אתה גם רוצה להיות בריא. הייתי ממליצה לך כן לרוץ, בעיקר אם אתה נהנה מזה, פעמיים - שלוש בשבוע. גדילה, גם אם באה לידי ביטוי במשקל, לא באה על חשבון הבריאות שלך. המטרה שלך היא להיות חסון לא שמנמון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה

חיים1
    08/09/2008

אני במקומך גם לא הייתי רץ ועכשיו אני גם לא רץ למרות שזה טוב מאוד ללב אבל אני משחק כדורגל ככה שזה האירובי שלי ואני לא צריך לרוץ כי זה שווה בערך כמו ריצה ואפילו יותר כי זה כולל גם הרבה כוח פיזי ואני גדלתי יופי אבל יש ימים שאני מעדיף לא לשחק כדורגל אז אני נשאר בבית וכיום אין לי כל כך זמן פנוי בגלל הלימודים ככה שיוצא לי אולי פעמיים בשבוע ולפעמים 3 ויש לי גם את שיעורי ספורט שעושים לנו כל מיני מבחנים של ריצות ספרינטים,וגם ריצות ארוכות 1000,1500,2000,3000 וגם מתח,בטן,שכיבות שמיכה, ככה שאם אני עושה ריצה ארוכה אז אני מוריד ריצה אחת, וגם השאלה היא באיזה כושר אתה אם אתה לא בכושר טוב מבחינת ריצות אז הייתי מציע לך לעבוד קצת איזה שבועיים על ריצות ופשוט תוסיף עוד אוכל בגלל הריצות. וחוץ מזה כל אחד והשיקולים שלו! בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גיא...
    08/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו