מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?חיים108/09/2008
ענת אתמול עשיתי אימון חזה+בטן והוא היה ממש טוב והיום אני מרגיש את השרירים תפוסים רצח ואני עושה כל 10 דקות מתיחות ומה שהכי מוזר שאני תפוס בבטן חזק מה שבחיים לא קרה לי כתוצאה מאימון, וחוץ מזה היום היה לי מבחן בשיעור ספורט של שכיבות שמיכה והייתי ממש תפוס אבל בכל מקרה עשיתי כי הוא לא נותן עוד פעם לעשות אז עשיתי 46 מקום שני חבר שלי עשה 60 ואני רוצה להגיד לך שה25 הראשונים עברו ללא הרגשה בכלל ומאז הרגשתי בכל אחד איך החזה שלי נקרע והיום אמור להיות לי אימון יד קדמית+יד אחורית אבל אני תפוס ואני לא יודע אם אני יצליח להתאמן כמו שצריך כי גם כשאני מרים ידיים או סתם מזיז אותם אז אני מרגיש את החזה וגם את הכתף אמצעית ככה שזה יהיה די קשה אבל זה מעצבן כי לא בא לי להפסיד עוד אימון ואז להשלים אותו ביום שישי מה את אומרת אני צריך עזרה דחופה בקשר למה לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה
ענת פלדמן08/09/2008ממש הגיוני, וזה קורה ששרירים נתפסים וזה בסדר. או שאתה כן נח ליום אחד, ואפילו כדאי, או שאתה מוריד חזק בעצימות האימון ובאמת עושה הרבה מתיחות. בכל מקרה חומצת החלב תתפוגג בדם, השרירים יבנו את עצמם מחדש ובמהירה תחזור לפעילות. התוצאה בשיעור שלך מצוינת. יש לי הרגשה שעשיתם את הפוש אפ בלי ממש חימום לפני זה, [האם כך הדבר?] וזה מוריד באיכות התרגילים.
לגבי האימון של היום - בכל מקרה תחמם את האזור על ידי חימום דינאמי, אתה יכול לעשות אחכ אימון בעצימות נמוכה [משקלים נמוכים, מעט חזרות, רק על מנת לחמם את האיזור]. יציאה מרוטינה של אימון זה משהו שקורה וזה בסדר, חוזרים לתלם אחרי שהגןף "חוזר לעצמו".
מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
ענת פלדמן08/09/2008הבטן תפוסה - זה אומר שעשית נכון את התרגילים :)), שרירים שלא ממש נגעת בהם כנראה בשבועות האחרונים. אז כל הכבוד ! תנוח היום עם הבטן. :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חיים108/09/2008ענת היום החלטתי לנוח ויצאתי לשחק קצת כדורגל כי בעיניי מה שהכי טוב לשרירים תפוסים זה לחזור ולרוץ זה משחרר ממש טוב ומחר אני כבר יחזור להתאמן וכן לא עשינו את המבחן עם חימום אפילו לא ריצה ישר אני הספקתי למזלי עוד לעשות מתיחה לחזה. קבלי עדכון עצוב נשקלתי היום ואני שוקל 68.6 ירדתי 1.4 במקום לעלות אבל אני חושב שבגלל שבשבוע האחרון לא אכלתי כל כך טוב אכלתי מקסימום 2000 קלוריות שזה ממש מעט לא יודע למה זה יצא ככה אבל עכשיו אני נותן בכל הכוח בתזונה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאט לך חיים
ענת פלדמן08/09/2008התחילו הלימודים, אתה באנרגיות אחרות, אולי נרגש ולחוץ מסדר היום החדש, מוציא יותר קלוריות במשך היום בלימודים ועם החברים, זה טבעי שתאכל פחות ותצא קצת מהמסגרת . המשך כרגיל, הכל יתאזן, אתה עושה בדיוק את מה שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)