מיצוק השריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיצוק השריר
    שלי
    08/09/2008

אהלן עינת, אני בת 16, משקל 55 וגובה 160. סה"כ מבנה גוף טוב למעט בעיה של קצת תחת (קצת יותר מידי) מה היית ממליצה לי לעשות על מנת להוריד ולמצק את השריר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיצוק השריר

הוספת תגובה

• הי שלי

ענת פלדמן
    08/09/2008

המשקל שלך אכן תקין ביחס לגובה, לפי BMI של 21.5. לפי מה שאת מתארת אחוזי השומן שלך כנראה יושבים בטוסיק ואפשר בהחלט לשפר את המצב. אבל רק תרגילים לטוסיק לא ממש יעזרו. אנחנו צריכות לעבוד במקביל על כמה דברים:
    1. על תכנית של תזונה נבונה ומאוזנת, לאכול מכל אבות המזון, פרוס נכון במשך היום, אכילה מתוך מודעות והנאה. זה חשוב.
    2. פעילות אירובית. כל דבר שאת אוהבת לעשות: שחיה או אירובי או הליכות, פעילות שתשלבי לך במשך השבוע, כך נשמור על בריאותך, נגיע למצב של שריפת שומנים.
    3. תרגילים אנאירוביים [אפילו פשוטים] לחיזוק כללי של הגוף ו... תרגילים ממוקדים לירכיים ולישבן.
    אני מצרפת מאמר על חיזוק שרירי ירכיים
    אני שולחת אותך להציץ באתר שלי לדוגמאות של מה לאכול ולינקים לטיפים לתזונה,
    חשוב לציין שאת נכנסת לתהליך, והדגש הוא על תהליך נהדר ומופלא של שמירה על הבריאות שלך והתמקדות בעצמך, בגופך, תוך חשיבה, מודעות ולקיחת אחריות. רכישת מודעות כזו בגיל צעיר כמו שלך היא חשובה ונהדרת.
    נמשיך מכאן?

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

שלי
    09/09/2008

היי ענת, תודה על התשובה המפורטת. אני מאוד מקפידה על תזונה נכונה ומאוזנת. אני אוכלת על פי תפריט שנתנה לי דיאטנית. נראה לי שהבעיה המרכזית היא הכושר הגופני. קשה לי לנתק את התוסיק מהכורסא ולהתחיל להפעיל את הישבנים. אגב כשאני כן יורדת במשקל זה לא כל כך בא לידי ביטוי בתוסיק. המשקל יורד מהבטן, מהפנים ופחות מהישבנים. האם אני צריכה ללכת לפילאטיס או כל חוג אחר שיכניס אותי למשמעת אימונים? מה לגבי ספינינג? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, יופי

ענת פלדמן
    09/09/2008

אם את אכן שומרת על תזונה וחסרה לך המוטיבציה לעשות פעילות גופנית בעצמך, וודאי ששוה להירשם למסגרת מהנה שתוכלי להתמיד בה. מה שיפה בספינינג למשל שאת עובדת על הפן האירובי ובמקביל מחזקת את השרירים. ממקסמת את הירידה באחוזי השומן [שאצלך כנראה "האחרונים" יושבים בטוסיק. לגבי פילאטיס - במקביל לשיעורים שם את צריכה לשלב גם את הפעילות האירובית. בכל מקרה כדאי למצוא תחום שבו תוכלי להתמיד מתוך הנאה ועניין וכמובן תראי בו תוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו