שאלה בקשר למוט משקולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר למוט משקולות
    גיא...
    08/09/2008

אני לא יודע איך קוראים לזה! אבל זה כזה אתה שוכב על איזה מיטה כזאת ואתה מרים את המשקולות למעלה. אין לי מושג איך קוראים לזה , שאתה יכול להוסיף למוט משקל וכזה. חיים נראה לי אתה יודע מה זה. האם כדאי לקנות את זה ? או שאני פשוט יכול להרים את אחותי באותה צורה. היא שוקלת 30 ומשהו קילו ואני יכול להרים אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר למוט משקולות

הוספת תגובה

• זה חמוד

ענת פלדמן
    08/09/2008

ויעיל. ולגילך זה מספיק. אתה יכול להרים את אחותך, בשבילה זה משחק, בשבילך אימון ובשביל שניכם קשר נפלא בין אחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלא! עוד שאלה לא קשורה חח

גיא...
    08/09/2008

היא לא ממש קשורה אבל אני לא מצאתי את מי לשאול. רציתי לדעת באיזה גיל מתחיל זקן או שפם? כי זה נראה אדיר לגדל זקן. ואם זה יקרה לי רק יותר מאוחר , האם יש משהו שמזרז את זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עונה רק

ענת פלדמן
    08/09/2008

כי אני כבר מכירה אותך וזו שאלה נורא מתוקה. זקן או שפם מתחיל לבצבץ עם הבגרות המינית, כלומר בגיל ההתבגרות. אבל זה משתנה, וכמו כמעט כל דבר תלוי בגנים. שאל את אחיך מתי זה התחיל אצלו. ו... אין משהו שמזרז את זה וכמו שאתה כבר מכיר אותי: אל תזדרז לגדול, תהנה מההוה, לא סתם קוראים לו באנגלית present הוא מתנה !! אתה יודע איזה סיפור זה הגילוח הזה שלכם? ואתה חושב שזקן לא צריך לטפח? כל דבר בעיתו, תהנה ממה שיש עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי.

גיא...
    08/09/2008

אני יחכה עד לגיל 15 כי זה נראה לי הגיל? ואם גם אז לא ייצא לי? יש לי חבר שהוא עכשיו כיתה י' ועוד לא יצא לא בכלל שפם או זקן וגם לא בבית שחי לא צמח לא עדיין. אני יחכה , אבל אם מתישהו יימאס לי , יש תרופה שמזרזת את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    08/09/2008

בלי תרופות ובלי שטויות. נגיע לגיל 15 ונראה. כל דבר בעיתו, אל דאגה, יהיו לך שערות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא כנס

חיים1
    08/09/2008

התרגיל שאתה מדבר עליו נקרא בנצ' פרס (לחיצת חזה) זה אחד התרגילים הבסיסים לכל אחד שמתאמן רציני והוא אחד התרגילים הכי טובים שיש והוא עובד על החזה באופן מצויין ובעיניי זה מצויין לקנות את המוט הזה כי בעזרתו אפשר לעבוד על תרגילים מצויינים ואפשר לעבוד על כל הגוף. בקשר לזקן חח תראה אני בן 14.5 ולפני חצי שנה התחלתי כבר לגלח וזה ממש יפה חח אבל תיקח את הזמן אין לך מה למהר ותאמין לי שזה לא כל כך כייף כי צריך להתגלח בערך כל שבוע וזה מעצבן רצח עם אתה עייף או שסתם אין לך סבלנות, ואני יודע שמי שרוצה כבר שיגדל לו פשוט צריך לגלח ואז זה כבר יגדל לבד אני לא יודע איך להסביר את זה אבל זה קורה חבר שלי ניסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכנס שנייה

גיא...
    08/09/2008

דבר ראשון בקשר למוט. = בסוף אני לא קונה כי גם יש לנו חדר כושר בקיבוץ שלי וגם בסוף אני ירים את אחותי חחח . בקשר לזקן. זאת הכוונה שלי לא להתגלח אני רוצה לגדל כי זה נראה לי דבר אדיר! ועוד יש לי שיער עד הגב העליון כזה קצת מתחת לכתפיים. ככה שגם עם השיער זה ייראה יפה. אני מדמיין את עצמי עם שיער קצר ועם זקן זה גם נראה אדיר. הקיצור אני בן 15 ב - 18.1. אתה חושב ייקח קצת זמן אחרי זה או שזה יכול לקרות תוך 4 חודשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי

חיים1
    09/09/2008

אני לא כל כך יודע כי זה תלוי בגניטקה ותראה עם אתה רוצה לגדל שפם אז אתה פשוט צריך לגלח כי אז השיערות יגדלו יותר מהר ואז אתה פשוט נותן להן לגדול ואתה מגלח הכל חוץ מהשפם כי זה מה שאתה רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו