שלום לכולם, בבקשה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם, בבקשה עזרה...
    ארז
    09/09/2008

ענת שלום, קודם כל אני חדש פה בפורום ואני שמח שמצאתי אותו!!! והנה שאלתי: לפני כחצי שנה התחלתי להתאמן בחדר כושר בתדירות של פעמיים בשבוע עד שלוש פעמים. לפחות פעמיים ריצה (לאחרונה הגעתי לריצה של 10 ק"מ בקצב 11 קמ"ש). הסיבה שבגללה התחלתי להתאמן היא בעיקר כדי להוריד במשקל אבל אני שם לב שזה לא ממש עובד לי ולדעתי זה בגלל שהתזונה שלי לא נכונה. תיאור כללי שלי: בן 28, גובה 1.78 שוקל 85 ק"ג. מבנה גוף רחב ושרירי ולכן אני נראה רק שמנמן ולא שמן. תמיד אחרי ריצה המליצו לי לאכול חלבונים, אז הייתי אוכל קופסת שימורים של טונה במים. לאחרונה קניתי אבקת חלבון לעשיית שייק לאחר הריצה כי ממש לא בא לי לאכול טונה אחרי הריצה ואילו השייק ממש טעים. בכל מקרה אני חושב שקצת התרחבתי והתנפחתי אבל לא ממש רזיתי (אולי בגלל התזונה ואולי בגלל החלבונים) ולכן אני אודה לך אם תוכלו להצביע על הבעיה או על דרך שתעזור לי להוריד קצת במשקל. תודה רבה, ארז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם, בבקשה עזרה...

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    09/09/2008

ברוך הבא לפורום. נתחיל והתמונה תתבהר בהדרגה.
    קצב הריצה מצוין ואתה כנראה עושה מה שצריך בחדר הכושר [עם הדרכה של מאמן?] . בנוסף הייתי רוצה לשמוע מה אתה אוכל במשך היום, כמה ומתי. בסה"כ אתה עובד מצוין, ובאמת תכנון נבון יותר של התזונה יכול להשפיע משמעותית על התוצאות.
    בגדול זה טוב לגוון [מי יכול לאכול כל החיים טונה אחרי אימון?] גם על זה נעבוד, כי גם השייק ימאס באיזשהו שלב. אפשר לשתות חלב, לאכול חטיף חלבון [יש טעימים...] יוגורט.
    באתר שלי יש תפריטים שמיועדים לבנים, שווה להציץ ולקבל השראה, ונבנה לך תפריט כזה לפי סדר היום שלך ומה שאתה רגיל ואוהב לאכול.
    מחכה לשמוע
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודע.

גיא...
    09/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלוואי שאני הייתי כמוך מבחינת הגוף

גיא...
    09/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא, הוא בן 28 !!!!

ענת פלדמן
    09/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו