שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אמיר
    09/09/2008

שלום! רציתי לדעת כיצד אני יכול לשפר את מהירות הריצה שלי למרחקים קצרים(למשל ריצת 60 מטר אני עושה ב 9.66).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שיפור

ענת פלדמן
    09/09/2008

בריצות קצרות מורכב מכמה פרמטרים.
    1. האם אתם רצים מזינוק נמוך או גבוה? אם מזינוק נמוך כדאי לשפר את טכניקת הזינוק. זו טכניקה לכל דבר שיכולה לשפר מאד את התוצאה. אשמח להרחיב, לימדתי זאת בעצמי :)
    2. ריצה 60 עובדת מכוח מתפרץ. כלומר חיזוק שרירי הירך יעזור לצאת לריצה במהירות אופטימלית.
    3. עבוד על אימונים איזומטרי של השריר. כלומר להחזיק בתנוחה של סקווט מבלי לזוז כמה שיותר זמן. לא רק חיזוק דינמי אלא גם סטטי
    4. נסה לרוץ הכי מהר למרחק של 100 מטר. אחרי מספר ריצות כאלו 60 יראה לך קל יחסית
    בהצלחה, מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ..

גיא...
    09/09/2008

אני מנסה לשמור על תנועות נכונות. וגם בגלל שאני עושה את זה מהר אני יוצא לנשום אחרי 4 תנועות. 2 כל יד. כידוע לא כדאי להוציא הרבה פעמים זה מאיט אותך. כרגע אני בתהליכים של שיפור סגנון ולדעת את הכול למשל פרפר אנחנו רק התחלנו ואנחנו עושים עם סנפירים , וכל מיני תרגילים טובים. יש איזה תרגיל ששכובים עם הגב על המים עם הראש למעלה. ודוחפים עם הידיים זה די קשה אז שאנחנו מגיעים לחצי מחליפים לחתירה. באימון היום אין לי מושג כמה קיל' עשינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס! ענת זאת התשובה למקודם.

גיא...
    09/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו