חדר כושר לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר כושר לילדים
    רחל
    09/09/2008

שלום, בני בן 12 כיום, מתאמן בחדר כושר מזה שנתיים , כמובן עם הדרכה ותוכנית מותאמת. יחד עם ילדים בכיתה ד' עד ו'. כיום בני בכיתה ז' ועבר לקב' של בני נוער . המאמן בחדר כושר מתעקש אתו על מס' חזרות קטן יותר במשקל פחות וטוען שאסור היה לו להשתמש במשקל גבוה יותר. בני טוען שבצע 20 חזרות עם משקל שיכל להתמודד עמו ללא עומס כבד מדי. הייתי שמחה לשמוע חוות דעת בנדון ו/או הפנייה למאמרים בנדון. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר כושר לילדים

הוספת תגובה

• רחל

ענת פלדמן
    10/09/2008

הרשי לי להפנות אותך לפורום השכן שלי - כושר גופני לילדים. העתיקי את השאלה לשם, גולשים כמוך מתעניינים בנושא וישמחו לשמוע את התשובה במקום המתאים לה.
    תודה וסליחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל

ענת פלדמן
    10/09/2008

ראיתי שקיבלת שם תשובה, האם היא מספקת אותך?
    אני נוטה מאד להסכים עם מה שנכתב שם, אע"פ שמחקרים אינם מוכיחים באופן מובהק כי קיים נזק מאימון בחדר כושר לילדים, גם כשהם עובדים בעומסים גבוהים, עדיין כדאי לכוון אותו לפעילויות אירוביות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו