ענת יש לי בעיה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת יש לי בעיה.
    גיא...
    09/09/2008

היא לא כל כך קשורה לכל מה שאנחנו מדברים עליו. אבל זה בקשר לאיזה משהו , כל הזמן אני חושב שאני מכוער. שאני אף פעם לא ישתנה ואני תמיד יישאר ככה כמו שאני. ואני לא אוהב כל כך את עצמי מבחינת מראה. כאילו אח שלי הוא השאיפה שלי אבל אנחנו לא דומים כל כך בפנים. וגם אולי אני יראה כמוהו רק בגיל שלו עכשיו. זה התחיל לי בערך באמצע כיתה ח' שתמיד אני חושב על איך שאני נראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת יש לי בעיה.

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    10/09/2008

זה מאד קשור למה שאנחנו מדברים עליו. ואני מבינה על מה אתה מדבר. זוכר שביקשתי ממך לרשום דברים טובים שיש בך? והיה לך קצת קשה. דרך הפורום זה כמעט בלתי אפשרי לעשות משהו מעבר לטיפ כזה או אחר ואני מאמינה שטיפול ב NLP יכול מאד לחזק אותך. אני אנסה בכל זאת לחשוב על טכניקות שאוכל לתת לך לתרגל ועם הזמן הביטחון שלך ישתפר ותאהב את עצמך. אם היית גר קרוב בהחלט הייתי ממליצה על מספר פגישות. אני חייבת להוסיף ש גם הזמן עושה את שלו. אתה בגיל ההתבגרות ואתה חווה שינויים פיזיולוגיים שלא ממש משקפים את ה"תוצר הסופי"... נעבוד על הכל בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו