אימונים במכון כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים במכון כושר
    מור
    10/09/2008

אני בן 34 , גובהי 1.85 ושוקל 72 ק"ג . אני מאוד מאוד רזה במיוחד בפלג הגוף העליון ( חזה ידיים וכתפיים ) ממש בימים אלו התחלתי להתאמן במכון כושר ( שלוש פעמים בשבוע ) כדי לפתח את פלג הגוף העליון ולהעלות ממש מעט במשקל . אינני מעוניין בכלל להיות בודי בילדר אלא בסך הכל להעלות 5 ק"ג , להוסיף מעט שרירים ולעצב כתפיים חזה וידיים . האם להשתמש באבקות להוספת קלוריות ? לכמה קלוריות אני זקוק כדי להעלות מעט במשקל ? אני חושש שאם אתאמן ולא אראה תוצאות , אתייאש . תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימונים במכון כושר

הוספת תגובה

• מור

ענת פלדמן
    10/09/2008

נתחיל מהסוף. לוקח זמן להעלות במשקל, וצריך סבלנות. כדאי להתחיל את התהליך בגישה חיובית ולא דפיטיסטית כשאתה כבר צופה מראש יאוש.
    ולעניין התהליך עצמו. אני מניחה שאתה עובד בחדר כושר עם מדריך שמנחה אותך בדיוק מה לעשות. יכול להיות שהוא גם יעץ לך לקחת אבקות. אישית אני ממש נגד, אני מאמינה שאנחנו צריכים לאכול בריא מאוזן ובחכמה ולא לקחת תוספים. אתה לא רוצה להשמין אלא לבנות מסת שריר. לכן כדאי בכלל לאכול מכל אבות המזון, 6 ארוחות מזינות ביום. יש לי באתר דוגמאות תפריטים. כשעתיים לפני האימון תאכל פחממות ואחרי האימון הקפד בתוך כשעה על פחממות וחלבונים. זכור לשתות מספיק מים. האם אתה שוחה? שחיה בונה יפה מאד פלג גוף עליון ושווה לשלב אימונים בבריכה.
    זכור שאתה נכנס לתהליך של בריאות ושפיות ששווה לאמץ אותו לכל החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו