מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיתוח שרירבר10/09/2008
שלום קוראים לי גדי,בן 13,ויש ילד בכיתה שלי שתמיד מתלהב שיש לו שרירים חזקיםץאני לא כלכך חזק ואין לי שרירים מפותחים.יש לי אפשרות לעשות כושר בבית.האם תוכלו לתת לי 3 תרגילים לפיתוח בטן ,3 לפיתוח רגליים,ו3 לפיתוח ידיים(כולל הסבר וכמה פעמים ביום).תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדי
ענת פלדמן10/09/2008שווה גם לשאול אותו בדיוק מה הוא עושה, אם הוא כל כך חזק.
התחל בהדרגה, לא מיד אימון עצים. הייתי ממליצה בתור התחלה:
5 דק' של חימום דינמי של כל הגוף [קפיצו על חבל, ריצה במקום]
1. פוש אפ לזרועות ולחזה, 10 פעמים עם ידיים בקו הכתפיים, מנוחה של חצי דקה, 10 פעמים עם ידיים רחבות מעט יותר מרוחב הכתפיים, מנוחה של חצי דקה, 10 פעמים ידיים כמעט נוגעות זו בזו, מנוחה של חצי דקה
2. בטן, מצורף מאמר שמתאים גם לבנים
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
3. ירכיים, מצורף מאמר שמתאים גם לבנים.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380
בכל אחד מהמאמרים יש הסברים מפורטים, במאמר הירכיים גם הסברים על תזונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)