מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משך אימון אירובי מיד לאחר אימון כחאריקו11/09/2008
שלום, אני בן 46, מתאמן כשנתיים. 3 פעמים בשבוע אני עושה חימום 10 דקות (הליכה+ריצה קלה) ואח"כ אימון כח בבית : 6 שכיבות שמיכה, 30 כפיפות בטן, 4 מתח. 4 מחזורים כאלה. לאחר אימון הכח אני יוצא להליכה+ריצה של כשעה. האם אימון אירובי (הליכה+ריצה) של שעה יעיל מיד לאחר אימון כח ? או אולי עדיף רק 20 דקות אירובי מיד אחרי אימון כח ? 3 פעמים נוספות אני עושה רק אירובי (הליכה+ריצה) של שעה עד שעה וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריקו
ענת פלדמן11/09/2008מה מטרת האימון שלך?
בעיקרון אין בעיה, האימון שלך נשמע מצוין. אם אתה חש עייפות שווה להתאים את התזונה לאימון וגם לשתות מים. אתה יכול לשתות משקה איזוטוני או לאכול חטיף קל אחרי אימון הכוח כדי שתוכל לרוץ אבל אם אתה מרגיש "טעון" כי אכלת מספיק עוד לפני האימון האנאירובי, שתה מים וצא לדרך
זה גם תלוי במטרת האימון שלך, אני מניחה שאתה פשוט רוצה לשמור על כושר, להיות בריא וחזק טפו טפו. המשך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת, מטרת האימון שלי היא
אריקו11/09/2008ענת, מטרת האימון שלי היא לשמור על כושר ובעיקר להוריד משקל. BMI שלי 30. השאלה היא אם כדי לרדת במשקל עדיף אירובי רק 20 דקות אחרי כח או עדיף שעה אירובי אחרי אימון כח............. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ענת פלדמן11/09/2008תודה. כן, עדיף שעה אירובי בלי קשר. אכן רצוי להגיע ל BMI נמוך יותר [בין 19 ל 25] היום אנחנו יודעים שבדיקת מסת הגוף אינדיקטיבית בלבד ושווה גם לבדוק אחוזי שומן, לאכול נכון ומאוזן. המשך בתהליך הנכון שאתה עושה לגוף שלך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירובי אחר כח
עופר קיס15/09/2008שלום לכולם
אם אפשר להוסיף קצת לענין הנל.
לצורך שינוי מטאבולי הייתי ממליץ על ביצוע אירובי קל של מספר דקות בודדות ומתיחות לתחילת בניה והתאוששות כל עוד אימון ההתנגדות קשה. אם העומס קל באמת אין זה משנה אם מבצעים פעילות אירובית לאחר האימון או לא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עופר !
ענת פלדמן16/09/2008בטח שאפשר, כל תוספת מבורכת. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)