מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרוב כתבות אני מבולבל לגמריMe30/06/2007
יש כל כך הרבה כתבות על קוביות בבטן שאני כבר מבולבל לגמרי
אני בן 16, יש לי אחוזי שומן נמוכים מאוד (בסביבות ה5%)
אם אני כל יום אעשה כפיפות בטן (אני לא שואל כמה, תתיחסו אל זה בתור כמה שצריך לדעתכם) יהיו לי קוביות או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות בבטן
עופר קיס30/06/2007התייחס לבטן כמו כל שריר אחר
1. אל תאמן אותו כל יום
2.הוסף התנגדות
3. אם לא גדל- גנטיקה
4. וודא תזונה מתאימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה הגורמים המשפיעים פה?
Me30/06/2007בהנחה שאני מתאמן כמו שצריך (פעם ביומיים, 20 חזרות, 3 סטים, הפרש של דקה בין כל סט)
אני צריך גם אחוזי שומן נמוכים וגנטיקה?
זה הכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מישהוא שיודע18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורמים שמשפיעים
עופר קיס18/07/2007כן
בנוסף ההתנגדות צריכה להתאים. צריך לחפש משקל או התנגדות שתגרום לכישלון(אי יכולת להמשיך
בין 15 -20 חזרות בכל מחזור(כמו בשרירים אחרים רק טווח חזרות גבוה יותר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאונה יבשה לפני אימון.
לריאה דוד21/07/2007שלום רב. אודה על עזרתתכם. אני בן 65. מתאמן מזה 15 שנים בקראטה. אני נוהג לשהות בסאונה יבשה כ-5 דקות לפני האימון. שאלתי הינה אם הדבר טוב או לא. תודה. דוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)