אבקת עליה במסה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת עליה במסה.
    אלירן
    11/09/2008

שלום ענת. אני מתאמן כרגע באופן סדיר 3 פעמים שבוע אימוני כוח ומשלב איתם ריצות של 2-3 ק"מ בכל אימון. שאלתי היא אם אבקת עליה במסת שריר תאט אצלי את קצב שריפת אחוזי השומן בגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת עליה במסה.

הוספת תגובה

• אלירן

ענת פלדמן
    11/09/2008

אני מתנגדת עקרונית לאבקות. והתשובה היא לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה?

אלירן
    12/09/2008

למה התנגדות לאבקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי

ענת פלדמן
    12/09/2008

כשאתה אוכל דברים טבעיים, לא מתועשים, שלא עברו תהליכים ועיבודים כימיים זה יותר בריא, במיוחד שיש חלבונים בביצים, דגים, בשר, למה אבקות? תראה, אני לא אעשה מחקר חתרני נגד ולא אהרוס ליצרנים את הביזנס שלהם. איש באמונתו יחיה וכל אחד שיעשה כראות עיניו, ויאמרו רבים שהאבקות והשייקים מצויינים להם. וזה נהדר !! אם זה טוב להם אז יופי. [מה קורה אחרי שיפסיקו עם זה זה כבר סיפור אחר]. אני דוגלת במתינות, שפיות, בריאות הגוף והנפש, לא בטוח שנמצא זאת באבקות... למתאמנים שלי אני לא ממליצה. אני ממליצה על דברים אחרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

אלירן
    14/09/2008

אני פשוט לא מצליח להעלות במסת שריר... אי אוכל נכון ומתאמן 3פעמים בשבוע. אני שרירי אבל המבנה שלי קטן. אם יש דרך טובה יותר לבנות מסת שריר אני אשמח לקבל עצה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלירן יקר

ענת פלדמן
    14/09/2008

זה העניין. המבנה שלך קטן, או כך אתה טוען. זה מאד גנטי, והרבה פעמים אנחנו צריכים פשוט לקבל את זה. ובכל זאת אני מציעה שנעבור ביחד על התפריט שלך ועל מה בדיוק אתה עושה בחדר כושר.
    1. עובד איתך מדריך צמוד? אם כן, שאל אותו בדיוק על מה עובד כל תרגיל.
    2. מה בדיוק אתה אוכל? מה הגובה שלך? המשקל? יש לך מושג מהם אחוזי השומן שלך?
    3. מתי התחלת להתאמן?? בניית מסת שריר לוקחת זמן
    אל תדאג, ננסה לפצח את העניין. בכל מקרה שווה לעשות תאום ציפיות של הגנטיקה אל מול הפנטזיה. אני איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו