עיצוב בטן נפולה לאחר לידת תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצוב בטן נפולה לאחר לידת תאומים
    הילה
    12/09/2008

בוקר טוב, לפני כחצי שנה ילדתי תאומים. בהריון העליתי כ- 30 קג. כיום אנימתאמת בסטודיו סי כשלוש פעמים בשבוע ומשתדלת גם לעשות פעילות אירובית. ללא ספק רזיתי מאוד ( אני רזה מטבעי) ויש האומרים כי ממש חזרתי לעצמי. וזה ננכון חלקית כלומר, כל המכנסים שלפני הלידה עולים עלי.. אבל הבעיה מבחינתי היא הבטן היא כזאת נפולה ולא מתוחה האם ישנן תרגילים שייעצבו אם כן מהם ? אעשה אותם בשמחה ובהתמדהיש...או שמא עליי לבצע ניתוח למתיחת הבטן? תודה : הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הילה יקירתי

ענת פלדמן
    12/09/2008

כאמא [גם] לתאומים, אני מברכת אותך על הלידה ועל האושר הכפול !
    המשיכי לאכול בריא ומאוזן, המשיכי באימונים ואכן רצוי לשלב פעילות אירובית. אני מצרפת לך תרגילים טובים בדיוק לחלק התחתון של הבטן.
    זה נכון שהרבה מאד זה גנטי, אצל חלק מהמתאמנות שלי היה שיפור משמעותי אבל לא תמיד זה מספיק. ניתוח למתיחת בטן רצוי לעשות רק אם כלו כל הקיצים ואם זהו הריונך האחרון.
    אני לרשותך לשאלות נוספות ולהלן המאמר. בהצלחה :)

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד פרט קטן

ענת פלדמן
    12/09/2008

אבל חשוב, קחי בחשבון שלוקח לגוף שלנו לפחות שנה עד שהוא חוזר לעצמו מכל הבחינות. אז המשיכי בדרכך הנכונה, בריאות ואושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו