איך להוריד את הכרס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להוריד את הכרס?
    חסוי
    13/09/2008

היי אני בן 14 הגובה שלי הוא 1.68 והמשקל שלי הוא 62 ועשיתי דיאטה מ-ט-ו-ר-פ-ת וירדתי 14 קילו!@ אני נראה עכשיו בסדר גמור וכולם אומרים לי שאני לא צריך לרדת אבל עדיין נשארה מעיין "כרס" שומנית מעצבנת. איזה תרגילים כדאי לעשות כדי שהכרס הזאת תרד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להוריד את הכרס?

הוספת תגובה

• חסוי חמוד

ענת פלדמן
    13/09/2008

ברכות ברכות על הירידה המדהימה במשקל !! גם אם הדיאטה המטורפת הייתה מאוזנת וגם אם לא ממש כדאי מעכשיו לאכול מאוזן בריא ונכון. מכל אבות המזון, ארוחות פרוסות נכון במשך היום. זה חשוב על מנת להוריד את אחוזי השומן בגוף - ובסיכומו של דבר בבטן. תרגילים יחזקו את השרירים שם אבל לא יורידו את הכרס כי אין ירידת שומנים נקודתית. אז אמרנו אוכל. יש באתר שלי דוגמאות של תפריט שבועי מאוזן שאתה יכול לקחת משם רעיונות.
    במקביל לאוכל - כדאי לשלב פעילות אירובית. שחיה, אופניים וכו'. אתה בן 14 וזה גיל מופלא לסגל הרגלים נכונים לחיים. שווה לעשות תרגילי כוח בסיסיים לכל השרירים בגוף. כמו שכיבות סמיכה, מכרעים.
    וכעת לתרגילים ממוקדים לשרירי הבטן ויעשו יופי את העבודה, בתנאי שאתה מיישם את התכנית שלנו: אוכל, אירובי, ותרגילים.

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

אל דאגה התרגילים מתאימים גם לבנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה(:

חסוי
    13/09/2008

ו40 כפיפות בטן יעזרו בכל זאת? ואני עוד מעט חוזר לאימוני שחייה ומתחיל לאכול רגיל ולא כל האוכל שאני אוכל יהיה דיאטטי שבוע טוב(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפיפות בטן

ענת פלדמן
    13/09/2008

יחזקו את הבטן. אבל לצערי זה לא מספיק. אימוני השחיה זה מצוין אגב. וכשאתה שוחה בקפד לחשוב על "להכניס" את הבטן בזמן השחיה. אתה תתפלא להווכח כמה זה מגביר את הקצב מיחד ועובד על השרירים מאידך. שווה בכל זאת לחשוב על עניין התזונה. גם אם האוכל אינו "דיאטתי" שווה לצמצם בכמויות, לאכול מסודר ולשתות מים. שיהיה בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו