כמה האחוז שריר שלי בגוף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה האחוז שריר שלי בגוף?
    גל
    15/09/2008

עשיתי היום בדיקה ארגומטרית במאמץ כחלק מהיותי שופט. יצא לי 63.5 משקל 171 גובה 12 אחוזי שומן. כמה אחוזי שריר אצלי בגוף? נראה לי האחוזי שומן זה מצויין, כמה צריך בשביל ריבועים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה האחוז שריר שלי בגוף?

הוספת תגובה

• כדרך אגב, הגיל שלי

גל
    15/09/2008

אם זה חשוב, אני בן 18 תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל

ענת פלדמן
    15/09/2008

תודה שהוספת את גילך, לקבוצת הגיל הזאת אחוזי השומן בגוף שלך הם טובים מאד, פחות מ - 11 יחשב אחוזי שומן של ספורטאים כך ש 12 זה מצוין. מלבד משקלים מסוימים שמבטיחים מדידה של מסת השריר [מודה שאישית לא נתקלתי בזה] אין לי ממש דרך לומר לך מהם אחוזי השריר בגוף שלך. מה שאני כן יכולה לומר שזה לא מדד לקוביות. מה כן ייתן קוביות בבטן? שמירה על תזונה נכונה ואחוזי שומן טובים כמו שלך, פעילות אירובית [אתה שופט כדור רגל? נראה לי שאתה רץ יפה...] ותרגילי כוח, גם לבטן. שילוב כל הפרמטרים גם יחד בשילוב עם גנטיקה טובה, יבטיח קוביות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו