עדכון!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכון!
    חיים1
    15/09/2008

ענת המבחן עבר בהצלחה עשיתי 7 מתח ועכשיו אני מתכוון להשקיע באימונים ובתזונה כמו שצריך לתקופה של כשלושה חודשים ומשם אני יראה איך אני ממשיך כי אני מתכוון לעשות איזה צ'יט גדול אחרי שלושה חודשים בלי דברים משמינים וחטיפים! בערב אני ישלח לך את התוכנית! יש לי נושא שקצת מטריד אותי! מה היית ממליצה לי או מה את היית עושה, ההורים שלי הבטיחו לי ליומלדת סכום כסף מסויים עכשיו בסכום הזה אני יכול להירשם למכון כושר ל3 חודשים ואני יכול גם לקנות לי ספה ללחיצת חזה,פשיטת ברכיים,פרפר ועוד מס, תרגילים שאפשר לבצע בעזרתה ובעזרת משקולות, ובנוסף לספה אני יוכל לקנות גם עוד משקולות בערך 10-20 ק"ג. מה את היית ממליצה לי לעשות מכון או ספה? כי באמת חשבתי על זה טוב טוב ואין לי מושג מצד אחד הספה זה לכל החיים ואפשר לעבוד איתה על כל הגוף ומצד שני יש את המכון שיש בו הרבה מאוד מכונות ומשקולות ככה שאני יוכל לנצל את זה כמו שצריך. ובבקשה אל תגידי לי שתעשה מה שאתה חושב כי באמת אין לי מושג מה לעשות. מה את היית מעדיפה במקרה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדכון!

הוספת תגובה

• ידעתי

ענת פלדמן
    15/09/2008

שתבקש את דעתי האישית ולא שאומר לך לחשוב לבד :)) כיון שאני לא חובבת גדולה של חדרי כושר וכיון שאני כבר מכירה אותך ואת יכולת ההתמדה שלך וכיון שאם יש לך שאלות אתה פשוט פונה אלי ולא ממש זקוק להכוונה בחדר כושר, וכיון שכשיש בבית מכשיר אז כולם יכולים להנות ממנו אז מה בדיוק ההתלבטות??
    מחכה שתשלח את התכנית
    יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

חיים1
    15/09/2008

באמת עזרת לי כי עכשיו שאני חושב על זה בבית זה יותר כייף מבחינתי להתאמן ומקסימום עם אני ירצה חדר כושר אז תמיד יש את החדר כושר בבית ספר (אחרי החגים יפעילו אותו פעמיים בשבוע במחיר של 60 ש"ח בחודש לזמן של כשעתיים אז ככה שעם הוא יפעל אז אני בטוח יהיה שם ואז אני יוכל לעשות שם שני אימונים ואת השתיים האחרים אני יעשה בבית וכל פעם אני יחליף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתחדש ומזל טוב :))

ענת פלדמן
    15/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח

חיים1
    15/09/2008

עוד לא היה לי יומלדת ! עוד שבועיים! יש לי שאלה כמה גרם שוקלת חביתה משתי ביצים??? וזה נכון שכף שווה ל15 גרם? כי ככה אני שוקל את האוכל שלי אני לוקח לפי כפות ומחשב! שתיית פטל טובה או לא כי כרגע חוץ מזה וממים אני לא שותה כלום פטל אני שותה רק כשאני יושב לאכול!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יודע מה מדהים?

ענת פלדמן
    15/09/2008

אני בדיוק מחפשת אצלי משהו שקשור לחלבונים וביצה למתאמן שלי והנה אתה שואל על חביתה... אני אחזור אליך אם אמצא את התשובה. זה תלוי איזה גודל ביצה, נשמע הגיוני 15 גרם. אבל למה משנה המשקל? בביצה יש 80 קלוריות. ולמה אתה שוקל כל דבר? זו לא השתעבדות?
    אני לא מתה על שתיה ממותקת. איך אומרת המאמנת של "לרדת בגדול" באמריקה? Don't drink your calories כלומר שהקלוריות יגיעו מאוכל, ולשתות רק מים. אם זה פעם ביום זה בסדר. עדיף לא... אבל אתה עוד ילדון... אז זה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי!

חיים1
    15/09/2008

אולי זאת השתעבדות חח אבל אני אוהב את זה וזה נהפך להיות להרגל קבוע אצלי! חח ואני לא ילדון! אני נער פשוט אין לי משהו אחר לשתות ופטל זה עדיף מאשר לשתות קולה ושתייה מוגזת ומים אני לא מצליח לשתות כל הזמן יוצא לי שאני שותה בערך 5-6 כוסות של פטל לפעמים גם יותר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סורי

ענת פלדמן
    15/09/2008

אתה נער ששותה יותר מידי פטל.. בהחלט עדיף על קולה [שזה ממש רעל] אבל תפחית בהדרגה בכמויות, זה לא טוב. ואם כבר פטל - אז "ויטמינצ'יק" עדיף. אבל גם במידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח

חיים1
    15/09/2008

מה שתגידי אני ינסה! מחר אני יכתוב לך את התוכנית פשוט היום אני הייתי עסוק וגם עייף ! וענת יש מצב שמאימון רגליים מרגישים גם התכוצויות שרירים וגם עייפות של הרגליים מן כאב הזה שלא ניתן להסביר פשוט כאב של עייפות מה ניתן לעשות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

ענת פלדמן
    15/09/2008

אפשר אמבטיה חמה או לעסות את המקום ותמיד תמיד כשכואב לנוח. לתת לשרירים ולגוף זמן התאוששות. אז קח לך את הזמן וכשיצא לך שלח לי את התכנית. קיבלת אגב את המייל שלי עם התפריטים? אם לא - אשלח לך שוב, רק רשום לי במייל. לילה טוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו