בטן מדולדלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן מדולדלת
    אור (בת)
    28/02/2007

שלום!
    אני בת 30 +2 את הילד האחרון ילדתי לפני 5.5 שנים ניסתי במשך שנה להוריד מהמשקל ואכן ירדתי אבל הבטן נישארה כפי שהיא גדולה ונופלת.

אמרו לי שכמה שאני אעשה ספורט לא יעזור רק שולחן הניתוחים של רופא פלסטי האם זה נכון? האם מה שאני עמלתי והאמת שהתייאשתי :( הוא לחינם...???
    נראה לי שאני חוזרת לאכילה כפייתיית בימים אלו וצריכה את עזרתכם
    בכדי שלא אחזור אחורה לימים של השמנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן מדולדלת

הוספת תגובה

• בטן נפולה לעול?

יורם אילת
    05/03/2007

אני בהחלט לא מסכים.
    אם תקפידי על תזונה נכונה,פעילות אירובית ותרגילי חיזוק תראי תוצאות.
    המלצתי לך היא להרשם לחדר כושר ולבצע רוטינה של פעילות גופנית כאמור משולבת בתזונה ולהיווכח לאט לאט בתוצאות משביעות רצון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בטן מדולדלת

אור (בת)
    05/03/2007

יורם תודה על עצתך אבל מדובר בבטן שהבשר שם "מת" ז"א שהבטן ממש נפולה ואין בכלל שרירים בטח אתה מדבר על מצב של עבודה של שנים בשביל שהבטן תהיה שטוחה.. מה עושים בשביל להרכיב את השרירים שאף פעם לא היו לי בבטן? ובכל אופן אקח לתשומת ליבי את תשובתך תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבלנות

יורם אילת
    09/03/2007

אני עדיין נאמן לתשובתי....
    סבלנות.
    בחרי בדרך החדשה של פעילות גופנית ותזונה ותווכחי בשינויים.
    אשמח עם תעדכני אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו