שאלה ענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ענת
    גיא...
    15/09/2008

הרגע סיימתי את האימון שאני עושה בבית: שכיבות סמיכה: 10 שכיבות סמיכה רחב,10 שכיבות סמיכה צמוד,10 שכיבות סמיכה רגיל. סה"כ 60 שכיבות. 2 סטים של אותו דבר. עליות מתח: סט אחד של 10 עליות מתח צמוד,10 עליות מתח רחב,10 עליות מתח רגיל. סה"כ 30 עליות מתח. סקוואט: על רגל אחת: 2 סטים של 10 חזרות. על 2 רגליים: 2 סטים של 15. משקולות של 3 ק"ג: 2 סטים של 20 הרמות[אני מרים בכל מיני סוגים שונים] זהו כעיקרון. גם אני חושב שיש לי פוטנציאל כי אני בא ממשפחה נחשבת כזאת שכולם בה חזקים וגדולים. אז אני מקווה שגם אני ייצא כמו כל המשפחה שלי. הקיצר זה האימון , אני עושה אותו 4 פעמים בשבוע. ואני לא עושה אותו בימים שאני שוחה. הקיצר אני מקווה שזה טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ענת

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    15/09/2008

זה נראה מצויין. כל הכבוד ! הזמן עובר, מה זה עובר - טס ! ובקרוב אתה גדול וחזק בדיוק כמו שאתה רוצה. דמיין את זה כבר קורה כי זה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו