איך מחזירים את הגיזרה לאחר הלידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מחזירים את הגיזרה לאחר הלידה?
    טלי
    16/09/2008

שלום רב שמי טלי , אני בת 36 ואמא ל-3 בנים מקסימים שהאחרון ילדתי לפני כ4.5 חודשים . גובה 158 משקל 56 (נכון להיום) . עד לפני שבוע היתי מניקה מלא, היום אחרי שחזרתי לעבודה אני ירדתי להנקת בוקר -ערב. חזרתי למשקלי המקורי וגם למידה 38 חודש אחרי הלידה , אבל...הגוף איבד את הצורה החטובה שלו (שלא קרה לי לפני לידות הקודמות שלי). לצערי , אין באפשרותי לחזור לחד"כ כרגע (לפחות עוד חצי שנה) ,אבל אני פשוט לא מסוגלת לראות את עצמי במראה עם "אודפי אור/שומן " סביב חגורת הג'ינס ... יש לציין שאני מקפידה לאכול בריא ומאוזן ללא נישנושים וממתקים . אשמח לרעיונות לתרגילי ספורט שונים שלא דורשים יציאות מהבית וניתן לעשותם בבוקר (לפני השקמת הילדים). לא מעוניינת לרזות רק לחטב את הגוף ולהחזיר אותו למה שהיה לפני ההריון . מ-ת-ו-ס-ק-ל-ת )))-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתוסכלת זמנית

ענת פלדמן
    16/09/2008

אני קוראת לזה. בואי נתמקד רגע בחיובי? את כמעט 5 חדשים אחרי לידה ובמידה 38 !!!! זה מדהים. ואולי בגלל קצב הירידה המהיר את עדיין לא מחוטבת, ואולי לא זאת הסיבה. כי עם כל הריון הגוף שלנו מגיב אחרת. כל היריון הוא שונה וכל "אחרי היריון" הוא שונה.
    ועוד: לוקח לגוף עד שנה לחזור לעצמו מכל הבחינות. אז התמדה וסבלנות בהחלט משתלמים
    בהנחה שאת אוכלת מאוזן נכון ובריא, ארוחות פרוסות מאוזן במשך היום, שותה מים ו- עוסקת בפעילות אירובית כלשהי, וזה חשוב לשלב.
    תרגילי כושר שאפשר לעשות לחיטוב בבית יש הרבה. אני נותנת לך קישור לשני מאמרים שלי. אחד ממוקד וטוב לתרגילי בטן, השני לירכיים. שניהם פשוטים מאד ויעילים. בנוסף: פוש אפ, שלושה סטים של 10 חזרות כל פעם. מנוחה של חצי דקה בין חזרה לחזרה. לא רק שזה מפתח פלג גוף עליון אלא גם מחזק את הבטן והגב.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380

נסי לבנות לך תכנית אימונים מהתרגילים, כל בוקר במשך כחצי שעה. 5 דקות חימום לפני - בצורת דילוגים על חבל, עליה וירידה במדרגות [בזהירות !] קפיצות קלות במקום

הרבה מזל טוב ובהצלחה :)) מחכה לשמוע על הצלחות ולראות הודעות מחייכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו